петак, 3 маја, 2024
vesti online

NASLOVI

Vesti dana »

Đoković deklasirao Čilića

e-Novine
pre 5 sati
London. Nakon što je Stanislas Vavrinka u prvom singlu dana deklasirao Tomaša Berdiha sa 6:1, 6:1 prvoplasirani na ATP listi, Novak Đoković istim rezultatom je sa terena ispratio Marina Čilića i u velikom stilu krenuo ka odbrani trofeja na Završnom mastersu u Londonu. Duel švajcarskog i češkog… »

Vučić sutra sa ambasadorima pet zapadnih država i EU

Press
pre 8 sati
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa ambasadorima Sjedinjenih Američkih Država, Nemačke, Velike Britanije, Francuske, Italije i Evropske unije. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa ambasadorima Sjedinjenih Američkih Država, Nemačke, Velike Britanije,… »

HRONIKA: Mladić iz Kotora pokušao samoubistvo na Brankovom mostu (FOTO)

Blic
pre 7 sati
Kotoranin Milan P. (37) pokušao je večeras da izvrši samoubistvo na Brankovom mostu. Prema jednoj verziji, Milan P. je želeo da skoči u reku, a prema drugoj da se obesi za zaštitnu ogradu mosta. U svakom slučaju, pravovremenom intervencijom policije i Hitne pomoći sprečena je tragedija, pošto su… »

Kosmajcu pritvor do 30 dana

Press
pre 9 sati
Dragoslavu Kosmajcu produžen pritvor do 30 dana, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Dragoslavu Kosmajcu produžen pritvor do 30 dana, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Stefanović je gostujući u Dnevniku RTS-a rekao da je pritvor određen i još dvojici… »