субота, 27 априла, 2024
vesti online

TENIS Ana Ivanović u četvrtfinalu

na Ivanović u četvrtfinalu

Dnevnik pre 9 sati

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se učetvrtfinale NjTA turnira u Torontu (Kanada) pošto je jutros savladala Slovenku Polonu Hercog sa 6:2, 6:3. Protivnica Ani Ivanović. u meču za ulazak u polufinale biće Belinda Benčić iz Švajcarske… »

Udovičić o isplati svih nagrada za sportiste: Rečeno – urađeno!

Blic sport pre 9 sati

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić saopštio je na konferenciji za medije da je na jučerašnjoj sednici Vlade Republike Srbije usvojeno Rešenje o dodeli nagrada za sportiste koji su na takmičenjima u prethodnom periodu osvojili… »

Grčki parlament odobrio zakon o pomoći

Slobodna Evropa pre 5 sati

Grčki parlament je, uz podršku opozicionih poslanika, usvojio danas predlog zakona o trećem paketu pomoći posle više odlaganja i neslaganja među članovima vladajuće partije Siriza. Rasprava u parlamentu je trajala celu noć, a poslanici su… »

Vatrogasci odgovorni za katastrofu u Tjenđinu?

Mondo pre 9 sati

U javnosti kruže spekulacije da su upravo vatrogasci svojim postupanjem izazvali eksplozije. Prema navodima policije, u skladištu za opasne i toksične materije, nalazili su se u trenutku eksplozije uglavnom nitrati amonijuma i kalijuma,… »

Zaplenjeno 16,5 kilograma duvana

Blic pre 4 sata

Policijski službenici u gepeku putničkog vozila „audi“, užičkih registarskih oznaka, pronašli su 16,5 kilograma rezanog duvana nepoznatog porekla i kvaliteta, koji je uz potvrdu oduzet, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Užicu…. »

Mesec dana zatvora zbog pretnji komšijama da će ih pobiti

Blic pre 3 sata

Zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi su, po nalogu nadležnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 sati za M.M. (33). On se tereti da je pod… »