четвртак, 2 маја, 2024
vesti online

NASLOVI

Vesti dana »

Od 2015. elektronski potpis na finansijskom izveštaju

Beta
pre 4 sata
BEOGRAD, 30. oktobra 2014. (Beta) – Od 1. januara 2015. u Srbiji će se primenjivati novi Zakon o računovodstvu koji predvidja da se finasijski izveštaji podnose elektronski potpisani, rekao je u četvrtak direktor Agencije za privredne registre (APR), Zvonko Obradović. On je novinarima na… »

EU poziva Moskvu i Kijev da postignu sporazum o gasu

Beta
pre 8 sati
BRISEL, 30. oktobra 2014. (Beta-AFP) – Evropska unija (EU) pozvala je u četvrtak Ukrajinu i Rusiju da postignu sporazum o sporu oko gasa, ne precizirajući da li je spremna da pruži finansijsku pomoć vlastima u Kijevu za otplatu duga ruskom gasnom gigantu Gaspromu. Predsednik Evropske komisije Žoze… »

Švedska priznala palestinsku državu

Akter
pre 1 sat
Švedska je postala prva stara članica Evropske unije koja je priznala palestinsku državu, što su Palestinci pozdravili kao „hrabru i istorijsku“ odluku, a Izrael osudio. „Cilj švedskog priznavanja je da doprinese budućnosti u kojoj će Izraelci i Palestinci moći da žive jedni pored drugih u miru I… »

Javni beležnici će davati 30 odsto zarade sudovima

Večernje novosti
pre 1 sat
Predloženim izmenema Zakona koje je danas usvojila vlada Srbije predviđen je, pored ostalog, novi namet javnim beležnicima, tako da bi ubuduće 30 odsto njihovih prihoda išlo za poboljšanje rada sudova. Predloženim izmenema Zakona koje je danas usvojila vlada Srbije predviđen je, pored ostalog, novi… »