субота, 27 априла, 2024
vesti online

BILA SAM ŠEIKOVA LJUBAVNICA: Imao je harem i nas 14! Morale smo u redu da čekamo!

Džili Dod osamdesetih godina je bila uspešan model, a onda je upoznala 24 godine starijeg muškarca. Posle ovog susreta, njen život je krenuo u drugom pravcu. Živela je u njegovom haremu, a sve pojedinosti otkrila je u knjizi.

„S 20 godina sam potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom “Wilhelmina Models”. Počela sam da dobijam angažmane u Francuskoj, u Parizu sam snimala editorijale za “Vog”. Bila sam mlada, naivna i opijena uspehom kad sam u Kanu upoznala malog, proćelavog, debeljuškastog, ali šarmantnog gospodina. Tek posle sam shvatila da je to Adnan Kašogi, koji je zaradio milijarde na preprodaji oružja“, piše u kontroverznoj knjizi 57-godišnja Džil. Sve je počelo kada ju je Adnan pozvao na ples.

 

„Odjednom je zgrabio stolicu, zavitlao je i bacio u vatru. Uradila sam isto što i on. Smejali smo se. Onda me je, bez ikakvog upozorenja, uzeo za ruku i na nadlaktici mi prstom umrljanom krvlju napisao ‘volim te“’ piše bivša manekenka. Sutradan je Kašogi pozvao Džil na svoju 280 metara dugačku jahtu na kojoj se snimao jedan od filmova o agentu Džejms Bondu.

 

Foto: Printskrin/Instagram
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

„Kad sam s prijateljicom stigla na jahtu, Adnan nas je odveo do ogromnog plakara koji je bio prepun dizajnirane odeće. Razgovarali sm do pet ujutru i ja sam se zaljubila u njega“, napisala je Džil. Sa Adnanom su mediji povezivali mnoge svetske zvezde. U njegovom društvu su uživale Džoan Kolins, Džeki Kenedi, Lajza Mineli, Fara Fosit, a Sinatra joj mu je bio najbolji drug.

 

Džil je od Adnana dobijala skupe poklone, a onda je on 1980. godine pozvao u svoju vilu u Marbelji. Očekivala je da će tamo biti nasamo sa njim, ali dočekale su je druge žene. Glavna je bila Sabina, a kuća je bila prepuna prelepih mladih žena za koje Džil uopšte nije bila sigurna da li su bile punoletne.

 

„Uveče sam otišla da se okupam, Adnan me je gledao i objasnio mi kako stoje stvari. Rekao je: ‘Želim da budeš jedna od mojih ljubavnica. Prema saudijskom zakonu, smem da imam tri zakonite supruge i 11 ljubavnica. Želim da budeš jedna od njih. Poljubiću te tek kad prihvatiš moju ponudu’. Naravno, pristala sam. Volela sam ga“, napisala je Džili. (Kurir)