недеља, 5 маја, 2024
vesti online

U Srbiju dolazim da se svetim

Vesti dana »

ŠEŠELJ PRETI: U Srbiju dolazim da se svetim

Blic
pre 7 sati
„Ako i dođem u Srbiju, neću se baviti svojim lečenjem, već ću sve snage usmeriti na osvetu“, poručio je Vojislav Šešelj našim diplomatama juče u Haškom tribunalu. Na taj način je, kako saznaje “Blic” u diplomatskim krugovima u Hagu, reagovao lider SRS čim je čuo informaciju da bi mogao da bude… »

VIDEO: Kuća strave satanističkog ubice

Vesti online
pre 7 sati
Policija je objavila mučni video snimak kuće u kojoj je živeo satanistički ubica Pazuzu Ilah Algarad (35), u čijem dvorištu su ponađena tela Džošue Velcera (37) i Tomija Velča (36). Ono što je dodatno zaprepastilo čitavu američku, ali i svetsku javnost jeste snimak kuće u kojoj je satanista živeo…. »

Saradnja u istrazi o korupciji u Euleksu

Beta
pre 7 sati
BEOGRAD, 6. novembra 2014. (Beta) – Šef Euleksa Gabrijele Meuči izjavio je danas da je u potpunosti posvećen saradnji sa stručnjakom koji treba da ispita navode o korupciji u toj Misiji, a koga će imenovati Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku Federika Mogerini. Po povratku iz Brisela, gde je… »

Pred Višim sudom 379 pritvorenika, odloženo 320 suđenja

Press
pre 10 sati
Pred Višim sudom u Beogradu odloženo je ukupno 320 glavnih pretresa (suđenja) u pritvorskim predmetima tokom gotovo dva meseca dugog štrajka advokata, rekla je danas Tanjugu portparol tog suda Branislava Puzić. Pred Višim sudom u Beogradu odloženo je ukupno 320 glavnih pretresa (suđenja) u… »

Blic: Puzić: Pred Višim sudom 379 pritvorenika, odlož…
Večernje novosti: Pred Višim sudom 379 pritvorenika, .