среда, 15 маја, 2024
vesti online

Jelena Milić

Jelena Milić napustila emisiju, Vučić: Ćao, sve najbolje

Jelena Milić napustila emisiju, Vučić: Ćao, sve najboljeIzvor: N1

Direktorka Centra za evroantlantske studije Jelena Milić napustila je emisiju na TV Pink u kojoj je učestvovala sa predsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem.

Ona je napustila emisiju nakon što joj je Vučić rekao da vodi politiku koja ide na štetu Srbije. Kad ga je upitala koja je to politika, Vučić nije precizirao, ali je rekao da je sve što je izgovorila u emisiji protiv interesa zemlje.

Tome je prethodila polemika o ekonomiji, reformama, za koje je Milić rekla da na njih i određeni ekonomisti imaju primedbe, pomenuvši Pavla Petrovića iz Fiskalnog saveta. U toku emisije, govorili su o stanju na Kosovu, vozu za Kosovsku Mitrovicu, a Milić se osvrnula na odnos prema NVO, izručenju radikala i ratnim zločincima u Srbiji.

Vučić je njen odlazak iz emisije ispratio rečima da je to bilo najavljeno, a voditeljka intervjua je to na kraju emisije i potvrdila, rekavši da je u Jelena Milić u kabinetu vlasnika TV PINK najavila da će napustiti emisiju.

Kada je izlazila, Vučić ju je ispratio uz: „Ćao, sve najbolje Vam želim“.

Inače, to je učinila 10 minuta pre kraja. Na početku emisije, kritikovala je odnos prema nevladinim organizacijama kao i hajku koja se protiv njih vodi u pojedinim medijima.

Na kraju emisije, Vučić je dodao da će se na izborima suprotstaviti kandidatima Jelene Milić.

O čemu su govorili večeras Vučić i Milić, čitajte u posebnoj vesti.