уторак, 30 априла, 2024
vesti online

Izbori 2023

Đilas: Simo Spasić, Vojislav Šešelj, Jovana Jeremić? Ne, pogrešili ste, to je – Ana Brnabić

IZBORI 2023 23. dec 202308:58 0 komentara
SSP

Ko može da u samo 15 minuta iznese besmislene laži, napadne zemlju iz koje dolazi ogroman broj investitora i pogrešno citira uzrečicu koja zbog neprimerenih reči ne bi smela da se pominje u javnom govoru? Simo Spasić? Vojislav Šešelj? Jovana Jeremić? Ne, pogrešili ste. U pitanju je Ana Brnabić. Donekle opravdanje za ovu grešku može se naći u činjenici da je gospođa Brnabić kombinacija svih navedenih ličnosti i još po nekoga, navodi se u pisanoj izjavi Dragana Đilasa, predsednika Stranke slobode i pravde.

On navodi da napasti ugledne austrijske političare Andreasa Šidera i Stefana Šenaha uvredama i lažima, napasti članove posmatračkih misija koje je pozvala država Srbija sasvim sigurno neće unaprediti odnose Austrije i Srbije.

„Austrije, zemlje koja je jedan od najvećih investitora u Srbiji, u čijim kompanijama radi preko 20.000 ljudi, u koju izvozimo proizvide vredne pola mijarde evra i u kojoj živi stotine hiljada naših državljana, može samo neko ko ne želi dobro našoj zemlji. Tvrditi da je opozicija organizovala migracije birača može samo neko ko nema ni malo časti niti dodira sa razumom. Pobrkati dve uzrečice u kojima se pominju ježevi i rakovi, uz korišćenje pogrešnog glagola može samo neko neobrazovan i polupismen“, ističe Đilas.

Kako dodaje, sve je to uradila premijerka Srbije Ana Brnabić. Uz to je napala i Crtu jer su njeni posmatrači i eksperti drznuli da govore o krađi izbora u Srbiji, posebno u Beogradu.

„Krađi o kojoj danima govori i piše sav demokratski svet. Krađi koju vidi svako ko ne zatvori oči i koja je najbolji dokaz šta su sve radikali u stanju da urade da bi bili vlast. Nijedan argument, nijedan odgovor na snimke kupovine glasova, na precizne podatke o broju fantomskih glasača. Samo uvrede i laži. To je ono u šta Srpska napredna stranka hoće da pretvori Srbiju. Ovoga puta im neće uspeti“, ocenjuje Đilas.

Povezani video:

N1 Studio Live: Dragan Đilas

N1 Studio Live: Dragan Đilas

Izvor: N1 Beograd

 

PROČITAJTE JOŠ:

KOMENTARI (66)

Vidi sve komentare