понедељак, 29 априла, 2024
vesti online

BELI POBEDJUJE

Beli Preletacevic – vesti

Beli u milosti komisije: RIK dao Preletačeviću 48 sati da otkloni nedostatke?!

Srbija danas pre 2 sata

Potpisi su potom prosleđeni Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave kako bi se proverila njihova validnost
Republička izborna komisija počela je danas oko 17.30 sati sednicu na kojoj razmatra i odlučuje o kandidaturi za predsednika Srbije Luke Maksimovića, alijas Ljubiše Preletačevića Belog. RIK predložio da Ljubiša Preletačević ima… »

RIK proglasio predsedničku kandidaturu Preletačevića

Beta pre 1 sat

RTS: Kandidat za predsednika i Ljubiša Preletačević Beli

Republička izborna komisija (RIK) večeras je proglasila predsedničku kandidaturu Luke Maksimovića, zvanog Ljubiša Preletačević Beli, ispred Grupe gradjana „Beli  –  samo jako“ Za to je glasalo 19 članova RIK-a, dok su dva bila protiv. a sednicu je obeležila burna diskusija. Za taj predlog je glasao… »

Beli: Kandidatura je nagrada za trud onima koji su satima čekali u redovima da daju potpis

Blic pre 20 minuta

Posle dana provedenog „kao na iglama“ u iščekivanju odluke RIK-a vezane za kandidaturu Luke Maksimovića, odnosno Ljubiše Preletačevića Belog na predstojećim izborima, uveče je usledilo olakšanje. Beli je u trci za predsednika Srbije! Svoje oduševljenje ishodom nije krio ni sam Preletačević.
– Ovo je pobeda naroda! Pravda je konačno pobedila nepravdu – rekao je Preletačević neposredno nakon što je usvojena njegova kandidatura. Oduševljenje je bilo veliko. Nije ga krio ni Beli, ali ni brojni simpatizeri koji su mu… »

Burna sednica o Preletačeviću; Beli: Sve ćemo mangupski

B92 pre 38 minuta

Republička izborna komisija održala je burnu sednicu o kandidaturi Luke Maksimovića, zvanog Ljubiša Preletačević Beli, ispred Grupe građana „Beli – samo jako“.
Na sednici koja je počela oko 17.30 predstavnici RIK-a su predložili da se podnosiocu kandidature za otklanjanje nedostataka u dokumentaciji da rok od 48 sati. Kako su naveli, podnosilac kandidature nije dostavio svu potrebnu… »

Beli ipak u trci za predsednika

Sputnik pre 1 sat

Republička izborna komisija donela je večeras rešenje kojim je proglasila kandidaturu Luke Maksimovića (Ljubiše Preletačevića Belog) za predsedničke izbore 2. aprila.
Nakon burne sednice, RIK je od nekoliko predloga usvojio onaj kojim je proglasio kandidaturu Grupe građana „Ljubiša Preletačević Beli — Beli samo jako“. Za takvo rešenje glasalo je 19 članova RIK-a, dva su bila protiv i nije bilo… »

Pobeda Belog Preletačevića: Prihvaćena kandidatura

Nedeljnik pre 2 sata

Beli Preletačević „pobedio“ na glasanju na sednici RIK-a
Republička izborna komisija u zatražila je u izveštaju da Luka Maksimović u roku od 48 časova RIK-u dostavi najmanje 10.000 pravno valjanih overenih izjava birača. RIK je sporno to što što u svih 12.610 izjava podrške u nazivu nije navedena oznaka „Grupa građana“ kako… »

RIK: Potvrđene još tri kandidature, Beli na dnevnom redu

B92 pre 3 sata

B92: RIK: Potvrđene još tri kandidature, Beli na dnevnom redu

Republička izborna komisija je proglasila kandudature za predsednika još tri kandidata, a raspravlja o kandidaturi Ljubiše Preletačevića Belog.
Proglašene su kandidature Milana Stamatovića ispred Grupe građana „Za zdravu Srbiju – Milan Stamatović“, Nenada Čanka, predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine, i Miroslava Parovića, predsednika Narodnog slobodarskog pokreta…. »

Preletačeviću nedostaje 35 potpisa?

B92 pre 7 sati

Beograd — Član izborne komisije Miloš Pavlović na Tviteru saopštio da Luki Maksimoviću nedostaju potpisi za kandidaturu za predsednika.
Član Republičke izborne komisije Miloš Pavlović na Tviteru je objavio da je vanredna sednica na kojoj je trebalo da se raspravlja o potpisima podrškle Luki Maksimoviću, poznatijem kao Beli Preletačević otkazana, te da mu… »

(Foto) do sada je nikada niste videli: Ovo je seksi devojka Ljubiše preletačevića Belog

Kurir pre 8 sati

Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli ovih dana okupira pažnju medija.
Foto: Fejsbuk Samim tim, u javnosti ga ima dosta, ali zato ćete retko videti njegovu devojku Maju Janić. Foto: Fejsbuk Njih dvoje rado dele zajedniče fotografije na društvenim mrežama, a sudeći i po komentarima koje ostavljaju iz… »

Član RIK: Hrabri Vučić se plaši Belog, RIK traži Preletačeviću dlaku u jajetu

Pravda pre 12 sati

Republička izborna komisija hoće da vrati Luki Maksimoviću, koji je mnogo poznatiji kao Beli Preletačević, svih 12 hiljada potpisa jer na formularima ispred naziva „Beli — Samo jako“ nije napisano i „Grupa građana“ — napisao je na Tviteru sa zatvorene sednice lider pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović.
„RIK traži Belom dlaku u jajetu. Kolo vode radikali. SNS se smeška. Ostali gledaju pasivno sa strane. Imamo 2 člana. Borimo se. I Dveri“, napisao je Radulović. RIK traži Belom dlaku u jajetu. Kolo vode radikali. SNS se smeška…. »