субота, 4 маја, 2024
vesti online

Bahata savetnica dobila i stan od 200.000 evra

Dušica Jevđenović, misteriozna savetnica u Vladi Srbije, dobila je od oca njenog deteta, uticajnog političara stan na Bežanijskoj kosi koji vredi 200.000 evra.

Ima diplomatski  pasoš i zvanje  savetnika u MSP-u  iako je tamo niko ne poznaje: Dušica Jevđenović

Dušica od ljubavnika dobila i stan i Roleks | Foto: Dušan Milenković

Stan od 100 kvadrata na Bežaniji Jevđenovićeva je dobila od političara za sebe i sina, a luksuzna nekretnina potpuno je opremljena najmodernijom tehnikom.

– Želela je nekretninu u tom kraju, a uticajni funkcioner joj je ispunio želju. U tom stanu žive ona i sin a on dolazi kod njih, tvrdi izvor „Kurira“ dodajući da je stan opremljen i najskupljom tehnikom i skupim komadima nameštaja.

Ipak, osim stana i džipa koji vredi oko 100.000 evra savetnica je od ljubavnika dobila i skupocen sat. Za 23. rođendan je dobila roleks koji vredi čak 35.000 evra.

– Sat je izrađen od plemenitih metala sa dragim kamenjem, dijamantima i brilijantima. Taj roleks je napravljen specijalno za Dušicu, u Moskvi, tvrdi izvor.

Kako uticajni političar nije mogao da dođe na rođendansku proslavu, on je poslao tortu u obliku kovčega sa blagom iz koje su se prelivali zlatnici.  (ALO)