четвртак, 2 маја, 2024
vesti online

Živković traži institut čestitosti za akademce

Vesti dana »

Veliki školski čas u Šumaricama

RT Kragujevac
pre 6 sati
Na antiratnoj manifestaciji „Veliki školski čаs“, posvećenoj civilnim žrtvama fašističkih okupatora u Šumaricama, danas će biti izveden program sastavljen od stihova iz dosadašnjih poema, koji je napravio književnik Vidosav Stevanović. Muziku je komponovao Zorаn Hristić, a program režirаla Ružicа… »

Pokrajinski savet za bezbednost osudio napade

Beta
pre 8 sati
NOVI SAD, 21. oktobra 2014. (Beta) – Pokrajinski savet za bezbednost na sednici u utorak osudio je napade na objekte gradjana drugih nacionalnosti koji su se prethodnih dana dešavali u Vojvodini i ocenio da su oni pokrenuti izražavanjem nacionalne mržnje i netrpeljivosti. Predsednik Pokrajinskog… »
B92: Nudio sam ostavku, nisu prihvatili

Mirković isključen iz SNS, stranka najavljuje njegovu smenu sa funkcije predsednika SG Zaječara

Ist media
pre 6 sati
ZAJEČAR, (IST Media) Predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković, isključen je iz te stranke na sinoćnjoj sednici Izvršnog odbora SNS, potvrdio je za IST Media predsednik IO SNS Radomir Nikolić. Mirković je poslanik SNS u Skupštini Srbije i predsednik Skupštine grada Zaječara. Nikolić je… »

Ništa od dogovora, sutra ŠTRAJK! Verbić nastavnicima: Plate jesu male, ali nema za više

Press
pre 6 sati
Predstavnici prosvetnih sindikata i ministar prosvete Srđan Verbić na današnjem sastanku nisu postigli dogovor, pa će sutra nastava biti obustavljena u školama, a nastavnici će se okupiti na Trgu Nikole Pašića. Predstavnici prosvetnih sindikata i ministar prosvete Srđan Verbić na današnjem sastanku… »

B92 postaje OTV

Radio 021 pre 3 sata

Od Nove godine B92 će promeniti ime u OTV. Promenom imena okončaće se i promena koncepta televizije od informativne ka zabavnoj, započetoj nakon što je 2010. godine ova televizija iz ruke akcionara prešla u ruke inostranog vlasnika, Grka… »

Vulin: Svi moramo da radimo

RTS pre 6 sati

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin odbacio je kritike u vezi sa radnim angažovanjem onih koji primaju socijalnu pomoć istakavši da je ta praksa poznata svuda u svetu. „Onaj ko je radno sposoban, a… »

Dačić se u Briselu oprostio od Ashton

Al Jazeera pre 1 sat

Catherine Ashton je tokom posljednje dvije godine bila pokrovitelj dijaloga o normalizaciji odnosa između Srbije i Kosova. Prvi potpredsjednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boravio je u utorak u Briselu, u… »

Živković traži institut čestitosti za akademce

Beta pre 9 sati

RTS: Nova stranka traži institut čestitosti za akademce

BEOGRAD, 21. oktobra 2014. (Beta) – Poslanik Nove stranke Zoran Živković izjavio je u utorak da je većina u Skupštini Srbije odbila da na dnevni red stavi njihov predlog izmena i dopuna Zakona o visokom obrazovanju kojima je tražio… »

Rama: Pomeranje datuma nije bilo odbijanje posete

RTS
pre 8 sati

još 6 povezanih