недеља, 28 априла, 2024
IstaknutoTehnologijaVestivesti online

Vladimir Putin se prvi put zvanično oglasio o smrti vođe „Vagnera“ Jevgenija Prigožina

NAPRAVIO JE NEKE OZBILJNE GREŠKE! Šta je sve Putin rekao o Prigožinu: Pomenuo i SASTANAK pre pogibije!?

Vladimir Putin se prvi put zvanično oglasio o smrti vođe „Vagnera“ Jevgenija Prigožina.

 Vladimir Putin o smrti Jevgenija Prigožina IZVOR: TWITTER/BGATESISAPYSCHO/YOUTUBE/THE TELEGRAPH

Predsednik Rusije Vladimir Putin se prvi put zvanično oglasio o smrti vođe „Vagnera“ Jevgenija Prigožina. Izjavio je i saučešće porodici, piše „Rojters“.

Prigožin se u sredu vratio iz Afrike i sreo se sa nekim zvaničnicima. Poznajem ga od 1990. godine, bio je čovek sa teškom sudbinom, pravio je i neke ozbiljne greške u životu. Postigao je željene rezultate za sebe i za zajedničke snage za šta sam mu rekao ranije ove godine. Bio je talentovan biznismen„, rekao je Putin.

Prigožin je bio čovek ‘komplikovane sudbine’, talentovani biznismen. Vagner se borio protiv nacista u Ukrajini, to nikada neću zaboraviti„, takođe je rekao predsednik Ruske Federacije.

Da podsetimo, u sredu je u avionskon nesreći stradao dosadašnji vođa “Vagnera”, Jevgenij Prigožin kao i Dmitrij Utkin, osnivač te paravojne jedinice. Rusija se zvanično nije oglasila o ovoj nesreći.

MONDO redakcija informacije o sukobu u Ukrajini prenosi u skladu sa dužnom novinarskom pažnjom, koristeći izvore koji se oslanjaju na dugogodišnji kredibilitet kada je u pitanju istinitost informacija koje objavljuju. Svesni smo činjenice da se u informacije o ratu često umeša i propaganda, naročito kada su manje relevantni izvori u pitanju. Zbog toga pozivamo vas, naše čitaoce, da nam skrenete pažnju ukoliko primetite netačnu informaciju, kako bismo ispravili nenamerne greške. Pišite nam na redakcija@mondo.rs.

BONUS VIDEO:

Current Time 6:40
Duration 6:40
Loaded: 100.00%

IZVOR: KURIR TV

(MONDO)

PROČITAJTE I OVO