понедељак, 6 маја, 2024
vesti online

U SRBIJU U SUBOTU UŠLO 9.000 IZBEGLICA SA BLISKOG ISTOKA

Vučić u Briselu: Srbija neće biti tampon zona

Mondo
pre 6 minuta
„Mi smo mala zemlja, ali zemlja kroz koju je prošao najveći broj izbeglica. Ja sam zahtevao da mi čujemo šta je sveoubuhvatno, i koje je to rešenje na kojem se insistira. Srbija će da se ponaša u skladu sa evropskim vrednostima i Srbija će ta rešenja da ispuni“, rekao je Vučić. On je dodao da… »
RTS: Demokratski front traži oslobađanje poslanika

Mandić i Radunović pušteni da se brane sa slobode

RTS
pre 52 minuta
Andrija Mandić i Slaven Radunović pušteni su večeras iz Vrhovnog državnog tužilaštva, gde su privedeni ranije danas. Funkcioneri DF-a okupili su se ranije večeras ispred Vrhovnog državnog tužilaštva gde su se Mandić i Radunović nalazili od popodnevnih sati. „Mandić i Radunović su pred državnim… »

Vučić sa Putinom i Medvedevim o saradnji

Akter
pre 4 minuta
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Moskvi od 26. do 29. oktobra, gde će se sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, premijerom Dmitrijem Medvedovom, kao i članovima Vlade Ruske Federacije. Kako je najavljeno iz Vlade Sbije tokom posete Moskvi Vučić će prisustvovati… »

U Srbiju u subotu ušlo 9.000 izbeglica sa Bliskog istoka

Slobodna Evropa
pre 3 sata
Broj izbeglica koje u Srbiju ulaze iz Makedonije i Bugarske iz dana u dan se povećava, pa je prema procenama UNHCR-a u subotu ušlo oko 9.000 novih izbeglica, medju kojima je oko 40 odsto bilo dece, a iz Srbije u Hrvatsku prešlo je oko 7.000 ljudi. Samo u Prihvatnom centru za izbeglice sa Bliskog… »

Opširnije…