понедељак, 29 априла, 2024
vesti online

SPORT 05.08.15.

Britanski fond odustao od kupovine Telekoma Slovenije

Gde investirati pre 6 sati

Britanski investicioni fond Cinven, koji je bio i jedini ponuđač, prekinuo je pregovore o kupovini 72,75 odsto udela u Telekomu Slovenija. Fond je o prekidu pregovora danas obavestio Slovenski državni holding (SDH), koji je vodio postupak… »

Pronalazač napravio krevet koji vas katapultira ako ne možete da se probudite!

Gde investirati pre 5 sati

Furze je u svojoj garaži napravio najbrža kolica za bebe, bicikl na mlazni pogon, gadžet iz X-mena i mnoge druge vickaste izume. Ovaj put u pitanju je krevet koji vas katapultira ako imate problema sa budjenjem. Kada dođe vreme buđenja,… »

SP: Srbija u polufinalu protiv Italije

Večernje novosti pre 7 sati

Tim Dejana Savića savladao je selekciju SAD u četvrtfinalu sa ubedljivih 12:7 i za finale igraće protiv Italije. PRECRTANI su i Amerikanci. Vaterpolisti su u četvrtfinalu SP u Kazanju dugo lomili otpor žilavih pulena Dejana Udovičića -… »

Stigli naši specijalni olimpijci i u Srbiju doneli 17 medalja!

Blic sport pre 6 sati

Sportisti Specijalne Olimpijade Srbije i njihovi pratioci doputovali su u Beograd iz Los Anđelesa, gde su na svetskim sportskim igrama za osobe sa intelektualnom ometenošću osvojili čak 17 medalja. Našu delegaciju je na aerodromu „Nikola… »

KRENULI NA NARKO KLAN Helikopter pao, poginulo 12 kolumbijskih policajaca

Blic pre 8 sati

Petnaest kolumbijskih policajaca poginulo je danas kada se helikopter, koji je učestvovao u akciji protiv narko bande, srušio u zabačenoj oblasti prekrivenoj džunglom. U helikopteru se u trenutku nesreće nalazilo 17 policajaca koji su… »

Peskov: Učešće ruske vojske u Siriji nije na dnevnom redu

Večernje novosti pre 8 sati

Pres sekretar ruskog predsednika Vladimira Putina, Dmitrij Peskov, izjavio je danas da se angažovanje ruske vojske u sirijskom konfliktu „čak i ne razmatra“ i da sirijski predsednik Bašar el Asad to nikada nije tražio. Pres sekretar ruskog… »

Internet obmana beogradske domaćice

Večernje novosti pre 9 sati

Na poznatom pretraživaču „Jahu“ sumnjivi oglas iz „Srbije“. Za uplatu 34 dolara obećava se zarada od 7.000 evra. SUMNjIVI oglasi na internetu, koji mame ljude željne brze zarade, samo su početak lanca dobro osmišljene prevare. Poslednja… »

Umalo Tragedija U Kanjonu Morače: Autobus izgoreo za pet minuta

Kurir pre 5 sati

MOJKOVAC – Iz još uvek neutvrđenog razloga autobus se zapalio zajedno sa većinom stvari koje su putnici imali. Na sreću izbegnuta je tragedija i nema povređenih. – Sedeo sam nazad kada sam osetio dim, koji je polako prodirao u autobus…. »