субота, 27 априла, 2024
vesti online

ŠKOLA STRAVE U ŽAGUBICI Ko ne donese toalet papir, ne može u WC!

Učiteljica Z.J. i njen suprug, pomoćni radnik u školi, navodno psihološki maltretiraju decu nižih razreda u jednoj osnovnoj školi u Žagubici, tvrde ogorčeni roditelji.

 

škola deca učenici đaci

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

– U aprilu se deca ostavljena da se sama snalaze u školi u Karavukovu, kad su bili na jednoj manifestaciji. Učiteljica je otišla na ručak, a decu ostavila samu! Pa gde to ima? Tada je moja ćerka pretučena, a učiteljica je na kraju nju kaznila, iako nije ni videla šta se desilo. Ona i njen suprug, kad se deca potuku u školi, navijaju za za njih simpatičnu decu – kaže D.B. otac devojčice koja je završila prvi razred.

On tvrdi da učiteljica i njen muž teraju decu da sama čiste učionice, a ako oštete nešto od priručnog alata,  to moraju roditelji da plate ili krpe.

– Ne dozvoljavaju deci koja ne donesu toalet papir u školu da koriste WC. Svake nedelje smo kupovali papir, a šta njih dvoje rade s tim, ne znam – navodno tvrdi D.B. i dodaje da se početak školske godine bliži, a da su deca u strahu i da odbijaju polazak u školu. (Alo)