четвртак, 2 маја, 2024
vesti online

Sa kim bi Dačić delio Kosovo?

Vesti dana »

Uhapšen osumnjičeni za krađu oružja na aerodromu „Nikola Tesla“!

Večernje novosti
pre 3 sata
Magacioner N. C. iz Borče osumnjičen za krađu na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“. Oružje je još u junu zakopao u naselju Crvenka. MAGACIONER N. C. iz beogradskog naselja Borča uhapšen je u četvrtak veče zbog krađe dva sanduka sa 20 „škorpiona“ koji su se nalazili na Aerodromu „Nikola Tesla“…. »

PRETI MU 10 GODINA ZATVORA: Milićev pregazio Luku sa 110 kilometara na sat!

Press
pre 8 sati
Tužilaštvo u optužnici predlaže deset godina zatvora za Milićeva, tri godine za njegovog kuma Bratislava Vesovića, kao i devet meseci zatvora za taksistu Sašu Jankovića. Tužilaštvo u optužnici predlaže deset godina zatvora za Milićeva, tri godine za njegovog kuma Bratislava Vesovića, kao i devet… »

Direktorka smenjena jer je zaposlenima brojala odlaske u toalet

Vesti online
pre 6 sati
Doskorašnja direktorka Poliklinike Kliničkog centra Srbije prof. dr Mirjana Stojković smenjena je s te funkcije jer je kinjila zaposlene. Ovo je prvi prvi slučaj mobinga u srpskom zdravstvu koji je utvrđen konačnim rešenjem Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova. Za nešto više od… »

Gradonačelnik Kragujevca priznao da više nema većinu u skupštini

Blic
pre 8 sati
Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović i lider Zajedno za Šumadiju (ZZŠ) priznao je večeras da nema većinu u Skupštini grada i izjavio da ovog trenutka većinu ima Srpska napredna stranka. Stevanović je, gostujući na Radio televiziji Kragujevac izjavio da „ima podršku 41 odbornika od ukupno… »

Sastanak ministra i studenata

RTV pre 35 minuta

RTV: Sastanak ministra i studenata

BEOGRAD – Ministar prosvete Srđan Verbić sastaće se danas pre podne sa studentima koji su rešili prvo da protestuju, a da potom zatraže dijalog, izjavio je savetnik ministra Milovan Šuvakov. „Ne vidimo da će biti razlike u načinu na koji… »

Sa kim bi Dačić delio Kosovo?

Vesti online pre 9 minuta

Podgrejavanjem stare priče o podeli Kosova, vicepremijer Ivica Dačić je po povratku iz Moskve ponovo podigao medijsku prašinu i izazvao novu ljutnju koalicionih partnera. – Podela Kosova bila bi jedno od boljih rešenja i bila bi u interesu… »

Italijanski diplomata novi šef Euleksa

Novi magazin pre 7 sati

Italijanski diplomata Gabrijele Meuči imenovan je danas za novog šefa Misije Evropske unije na Kosovu Euleks. Meuči će dužnost preuzeti 15. oktobra i treba da vodi Euleks najmanje do 1. juna 2015. godine. On će naslediti Nemca Bernda… »

Srbija mora da uradi pet stvari

B92 pre 5 sati

B92: Srbija mora da uradi pet stvari

Beograd — Privatizacija, restrukturiranje, izmena politike azila, reforma pravosuđa i borba protiv organizovanog kriminala – to je ono što Srbija mora hitno da uradi. Privatizacija, restrukturiranje državnih kompanija, uključujući i… »

Otvoren regionalni poštanski centar

Danas pre 7 sati

Beograd – Regionalni poštansko-logistički centar „Beograd“, koji će omogućiti potpuni prelazak na automatizovanu obradu pisama i paketa, juče su svečano otvorili premijer Srbije Aleksandar Vučić i direktor JP „Pošta Srbije“ Milan… »

Carina prevarila kupce: Država neće da registruje automobile prodate na licitaciji

Blic pre 8 sati

Vlasnici automobila kupljenih na licitacijama Carinarnice Niš najavili su za 10. oktobar protest jer ne mogu da registruju vozila. Oni tvrde da će se pedesetak vlasnika vozila okupiti u devet sati pred sedištem niške Carine u Ulici… »

Šok za „orlove“: Srbija bez Ivanovića na Jermeniju

Vesti online pre 8 sati

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović najverovatnije neće igrati na utakmici sa Jermenijom na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. Pod znakom pitanja: Branislav Ivanović Selektor Dik Advokat na Ivanovića neće moći da… »

Golman Stanić napustio skopski Metalurg, traže ga nemački i katarski timovi

Blic sport pre 8 sati

Golman makedonskog rukometnog prvaka Metalurga i reprezentativac Srbije Darko Stanić sporazumno je raskinuo ugovor sa klubom iz Skoplja. Iskusni čuvar mreže proveo je u Metalurgu tri godine i bio jedan od najzaslužnijih za uspešne… »

U prašku bolnicu primljen pacijent pod sumnjom na ebolu

Blic pre 7 sati

U prašku bolnicu Na Bulovce danas je primljen pacijent za kojeg se sumnja da je zaražen ebolom, potvrdio je za češke medije portparol bolnice Martin Šalek. Muškarac (56), koji se nedavno vratio iz Afrike, ima simptome kao što su unutrašnje… »

Lažni alarm zbog ebole

Press pre 9 sati

Francuske vlasti zatvorile su danas jednu kuću u blizini Pariza nakon sumnje da se pojavila ebola, jer se četvoro ljudi žalilo na glavobolju i groznicu, međutim, alarm je bio lažan. Francuske vlasti zatvorile su danas jednu kuću u blizini… »

Ranjen navijač Rada u Kumodražu!

Telegraf pre 6 sati

Navijač FK Rada Boško V. (20) zadobio je prostrelnu ranu noge kada je na njega pucao nepoznati napadač u Kumodražu. Navijač FK Rada Boško V. (20) zadobio je prostrelnu ranu noge kada je na njega pucao nepoznati napadač u Kumodražu Foto:… »

Sudija Vučinić pred disciplinskom Komisijom VSS

RTV pre 4 sata

RTV: Sudija Vučinić pred disciplinskom Komisijom VSS

BEOGRAD – Pred disciplinskom komisijom Visokog saveta sudstva (VSS) za danas je zakazano ročište povodom disciplinskog postupka protiv sudije Posebnog odeljenje Višeg suda u Beogradu Vladimira Vučinića, zbog komentara koje je u javnosti… »