петак, 3 маја, 2024
vesti online

POSLOVNA ŠKOLA POLIGON ZA RODBINSKE VEZE Direktor uhlebio sinove s vezama i Tominu snajku!

Ko će kome ako ne svoj svome! U Beogradskoj poslovnoj školi, na čijem je čelu Đuro Đurović, zaposleni su njegov sin, te sin Veljka Odalovića, generalnog sekretara Ministarstva spoljnih poslova, kao i sin direktora Ustanove studentskih odmarališta i oporavilišta Radeta Dabetića!

Razvio  porodično  prijateljski  biznis: Đuro  Đurović

Razvio porodično prijateljski biznis: Đuro Đurović, Foto: Promo

 

Kako je “Alo!” već pisao, Đurović je posao dao i snajki predsednika Tomislava Nikolića Mileni Nikolić koja je udata za njegovog sina Branislava, a tu zamrznut status ima i njen otac Milan Bačević.

Udomio sina:  Veljko Odalović

Udomio sina: Veljko Odalović, Foto: Medija centar

 

Put oko sveta o trošku škole

Direktor Đuro Đurović očito voli da putuje, pa je tako delegacija škole u poslednjih godinu dana obišla nekoliko zemalja, a sve o trošku ove obrazovne ustanove. Oni su tako bili u Las Vegasu, Njujorku, Briselu, Pekingu… – To se plaća sopstvenim sredstvima, a ne budžetskim. I sad uskoro idemo na put da bismo primili nagradu jer uspešno radimo – objašnjava Đurović.

Beogradska poslovna škola (BPŠ) polako, ali sigurno postaje maltene porodično-prijateljski biznis, u kom očito ima mesta za svakoga ko je blizak s prvim čovekom te obrazovne institucije. Naime, Slobodan Đurović, sin direktora Đurovića, radi kao asistent na dva predmeta, i to ekonomiji i ekonomiji EU. I sin generalnog sekretara u Ministarstvu spoljnih poslova Tomo Odalović dobio je dva predmeta na kojima radi kao asistent, a u pitanju su carinsko poslovanje i javne finansije. No, ni tu nije kraj, već se posao našao i za Dabetićevog sina Đorđa, koji radi na predmetu ekonomija.

U školi zaposleno više od  20 dece profesora i čistačica

U školi zaposleno više od 20 dece profesora i čistačica, Foto: Promo

“Alo!” je već pisao da je u BPŠ-u zaposlena i Milena Nikolić, snajka Tomislava Nikolića i ćerka našeg ambasadora u Kini Milana Bačevića. Ona je dobila dva predmeta – menadžment turističkih agencija i menadžment turističkih destinacija.
U svemu tome pak sam Đurović ne vidi ništa sporno.

Važno je prezivati se  Nikolić: Snaja Milena

Važno je prezivati se Nikolić: Snaja Milena, Foto: Vesna Lalić

– Svi su oni izabrani u legalnom i regularnom postupku. I moj i Odalovićev sin su završili državne fakultete i kvalitetan su kadar za razliku od nekih koji su ranije zaposleni, pre nego što sam ja postao direktor, a imaju nečasno stečene diplome nekih privatnih fakulteta. Upravo ja vodim veliku borbu protiv prosvetne mafije, koju sam zatekao u školi – tvrdi Đurović.
Kako dodaje, u školi je zaposleno više od 20 dece profesora, pa i čistačica?!
– Ja ovde uspostavljam sistem kvaliteta i to nekome smeta, pa vrše pritisak i oni napadaju mene – zaključuje Đurović. (Alo)