четвртак, 2 маја, 2024
vesti online

Obama odbacio kontroverzni projekat naftovoda

Šumska sabornost na istorijskom iskušenju

Irinej postrojio Šumnjake, Mile pozvao na uzdržanost

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Kako sam poljubio Miroslava ispod pojasa: Dodick i Kusturica razmenjuju seksualna iskustva

Kako sam poljubio Miroslava ispod pojasa: Dodick i Kusturica razmenjuju seksualna iskustva

Photo: Beta

Najprivilegovanijoj nevladinoj organizaciji u Srbiji, notornoj SPC, poslovično zaduženoj da bdije nad sabornošću Srbalja, svih i svuda, nisu mogli promaći sve učestaliji šumski šumovi na relaciji diktator Mile – „izdajnička“ opozicija. Mora da je postalo baš vruće kad je i sam vrhovni komandant mantijaša, izvesni Miroslav Irinej Gavrilović, požurio put Šumske da sredi situaciju. Postrojio Miroslav posvađane šumnjačke glavešine, pa im izdelio par vaspitinih ćuški, a ovi mu zauzvrat obećali da će ubuduće povesti više računa o svom ponašanju, te da će čuvati plemensko jedinstvo kao zjenicu oka

Poput strogog razrednog starešine, Irinej je čas posla obuzdao nestašne šumske đačiće, o čemu svedoče njihove poruke ljubavi i uzajamne tolerancije.

Mi nikada nismo osporavali funkciju predsednika RS, mi smo prihvatili rezultate izbora i Milorad Dodik je na izborima izabran za predsednika RS, kao što je Mladen Ivanić izabran za srpskog člana Predsedništva„, blagoglagoljio je Mladen Bosić.

Tercu mu je držao član Predsedništva BiH, upravo pomenuti Ivanić: “Rečnik političkih partija morao bi da bude primereniji. Naša je obaveza, kako rekoše vladike, da ne mislimo o sebi, već o narodu. Naša obaveza je da služimo narodu i da o tome razmišljamo. Tako ćemo uspeti valjanu praksu da dovedemo do kraja”.

Moji mračnjački snovi – svi šumnjaci na jednom mestu: Miroslav Gavrilović, a.k.a Irinej

Photo: Stock

Ipak, glavni hit je i ovoga puta bio neprejebivi Mile Dodik, koji je – sad duboko udahnite – pozvao na uzdržanost. Pa zar od svih baš on, stari kavgadžija i neotesana cepanica?!

Ovo je prilika da ja u ime političe grupacije koju predstavljam, pozovem sve na jedno uzdržano ponašanje i da pokušamo stvoriti prostor za konsenzus i kreativan razgovor„, zacvrkutao je Glavni baja iz laktaškoga kraja.

Doista nadrealan prizor: onoliki međed, bahati se i preti kome god stigne, a ovamo piša firnajz pred jednim izlapelim bradatim jurodivcem u mantiji. Priceless, vaistinu!

Irinej se, pak, verovatno osokoljen postignutim jedinstvom, najedared osetio silnim, pa je prisutnim novinarima pripretio da pripaze kako izveštavaju. „Vas molim da prenesete kako ste čuli, bez dodataka  nekih vaših razmišljanja„, podviknuo je vrhovni mantijaš mučenim poslenicima “sedme sile”.

Na nivou kudikamo dubljem od puke agencijske vesti, izveštaj o Irinejevoj šumskoj ekskurziji je za svoje lobotomizirane čitatelje upriličio klerofašistički Srbin.info, prenevši ga copypaste metodom iz Krigerovih “Novosti” pod hardcore naslovom “Srpska iznad svih razlika”.

Željno su nacoši čekali da se mirotvorni sastanak svrši kako bi čuli šta to pametno ima da im kaže

Opširnije…

Keystone XL

Obama odbacio kontroverzni projekat naftovoda

Predsednik SAD Barak Obama objavio je danas da odbacuje projekat za naftovod Kistoun Iks-El (Keystone XL) između Kanade i SAD, ocenivši da nije u nacionalnom interesu SAD.

Njegova odluka stavila je tačku na sedmogodišnju sagu koja je bila jedna od glavnih tema njegovog predsedništva. Na ovaj način Obama je pokazao da kreće u agresivno angažovanje za očuvanje životne okoline, navode agencije.

 

 

 

„Stejt department je odlučio da projekat Kistoun XL nije u nacionalnom interes SAD. Ja se slažem sa tom odlukom“, izjavio je Obama u Beloj kući i dodao da projekat ne bi imao značajan uticaj na američku

Opširnije…