субота, 4 маја, 2024
vesti online

NASLOVI

Vesti dana »

KONAČNO U PLUSU Malo toplije, temperatura do pet stepeni

Blic
pre 14 minuta
U Srbiji će jutro po kotlinama biti maglovito, tokom dana malo i umereno oblačno i toplije, sa najvišom dnevnom temperaturom do pet stepeni. Uveče u severnim, tokom noći i u centralnim krajevima naoblačenje ponegde sa kišom, koja će se lediti pri tlu. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni,… »

Nikolić: Ne podržavam svaki potez Vlade

Novi magazin
pre 8 sati
Tomislav Nikolić izjavio je da je o predlogu konačnog rešenja za Kosovo i Metohiju razgovarao sa premijerom Aleksandrom Vučićem i da će taj dokument, pre nego što ode u Vladu, imati obostranu saglasnost – i premijera i predsednika. „Obojica ćemo biti saglasni sa onim što šaljemo u Vladu, inače nema… »

Trener Reala: Znali smo kako je igrati u Beogradu!

Telegraf
pre 1 sat
Pablo Laso je pohvalio atmosferu koju su napravili navijači Zvezde i rekao da je ključni deo meča bio početak treće četvrtine. Pablo Laso je pohvalio atmosferu koju su napravili navijači Zvezde i rekao da je ključni deo meča bio početak treće četvrtine Foto: Marko Todorović Trener košarkaša Reala… »

Bakingemska palata demantovala natpise o Princu Endruu

Press
pre 8 sati
Bakingemska palata je danas kao „potpuno netačne“ pobila insinuacije o Endruu, princu od Jorka, 54-godišnjem srednjem sina kraljice Elizabete, prema kojima je učestvovao u „nedoličnim radnjama sa maloletnicama“. Bakingemska palata je danas kao „potpuno netačne“ pobila insinuacije o Endruu, princu… »

Vremeplov (3. januar 2015)

RTS pre 31 minut

RTS: Vremeplov (3. januar 2015)

Rođenja čuvenog rimskog govornika, filozofa i političara Marka Tulija Cicerona i kompozitora Dragutina Gostuškog obeležila su današnji dan kroz istoriju. Na današnji dan 106. p. n. e. rođen je rimski govornik, pisac, filozof i političar… »

Srbija 100. po stabilnosti

Večernje novosti pre 12 sati

Srbija je zauzela 100. mesto na listi najstabilnijih država sveta, koju krajem svake godine objavljuje američki Fond za mir. VAŠINGTON – Srbija je zauzela 100. mesto na listi najstabilnijih država sveta, koju krajem svake godine objavljuje… »

Pajtić: Vlada svojim diletantskim potezima sama sebe dovodi u poziciju neodrživosti

Press pre 9 sati

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je da aktuelnoj vlasti u Srbiji ne treba opozicija da bi pala, jer njeni potezi dovode do očajanja čitave društvene slojeve, od zaposlenih u pravosuđu, preko prosvetara do policije…. »

Tabaković: Vlada i NBS sprovode istu ekonomsku politiku

Press pre 12 sati

Guverner Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković izjavila je večeras da Vlada i NBS sprovode istu ekonomsku politiku i treba da se podržavaju u sprovodenju mera ekonomske politik. Guverner Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka… »

Javna rasprava o Nacrtu zakona o oglašavanju

RTV pre 2 sata

RTV: Javna rasprava o Nacrtu zakona o oglašavanju

BEOGRAD – Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije saopštilo je da će 3. januara početi javna rasprava o Nacrtu zakona o oglašavanju koja će trajati do 3. februara 2015. godine. Kako se navodi, učesnici u javnoj raspravi su… »

BIZNISMENI SAVETUJU Kako da zaradite u 2015. godini

Blic pre 10 sati

I sa početnim ulaganjem od 5.000 evra moguće je pokrenuti biznis u Srbiji, i to ako se opredelite za poljoprivredu. Za vlasnike krupnog kapitala u našoj zemlji ulaganje od 5.000 evra ne predstavlja novac za pokretanje velikog posla…. »

Radonjić: Imali smo 14 izgubljenih lopti protiv Reala? Sjajno! Pa, realno!

Blic sport pre 11 sati

Posle poraza od madridskog Reala sa 72:79 na startu Top 16 faze Evrolige, trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić istakao je da nema mnogo toga da zameri svojim igračima, koji su se namerili na vrhunski tim. „Sjajan ambijent,… »

Krunić zatvara zimsku pijacu na Marakani

Večernje novosti pre 9 sati

Reprezentativac BiH je na žeravici dok ne stigne razrešenje situacije sa klubovima iz inostranstva. Odluka će biti doneta do 8. januara. POD omčom dugova od 52 miliona evra, težnjom da se isplati 11,8 miliona kako bi se dobila UEFA… »

Sankcije Severnoj Koreji

Večernje novosti pre 11 sati

Predsednik SAD Barak Obama naložio je danas da se Severnoj Koreji uvedu sankcije zbog hakerskog napada i krađe velikog broja poverljivih dokumenata kompanije Soni. VAŠINGTON – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama naložio je… »

SAD će u januaru biti okovane ledom

RTV pre 7 sati

RTV: SAD će u januaru biti okovane ledom

VAŠINGTON – Najveći deo Severne Amerike uskoro će biti okovan ljutom arktičkom zimom, kao i prošle godine u isto vreme, kažu američki meteorolozi. Prema njihovim rečima, ledeni polarni vazduh će sledeće nedelje doneti smrzavanje dobrom… »

Još jedan slučaj samoubistva: Žena skočila sa Starog železničkog mosta u Beogradu

Press pre 12 sati

Neimenovana žena starosti oko 60 godina izvršila je samoubistvo oko 17.00 skokom sa Starog železničkog mosta u Beogradu. Neimenovana žena starosti oko 60 godina izvršila je samoubistvo oko 17.00 skokom sa Starog železničkog mosta u… »

MINISTAR U PATROLI Kriminalci su bežali s ulica

Blic pre 12 sati

Hajmo, ljudi, da prođemo kroz novobeogradske blokove. Moraju komšije da vas vide, moraju da se osećaju sigurno, da znaju svog policajca iz ulice. Ministar Nebojša Stefanović seo je na mesto suvozača u džip Žandarmerije u Nehruovoj ulici…. »

Ćuprija: Vatru „potpalio“ beskućnik

Večernje novosti
pre 11 sati

Van domova zbog požara

Politika
pre 10 sati