недеља, 19 маја, 2024
vesti online

Naslovi

Vesti dana »

Alo: Žena iz prevrnutog autobusa: Prijateljica mi je poginula jer je vozač zaspao!

Poginula turska državljanka, 36 putnika povredjeno

Beta
pre 5 sati
BEOGRAD, 14. avgusta 2014. (Beta) – Jedna turska državljanaka je poginula, a 36 osoba je povredjeno kada je autobus u četvrtak ujutru sleteo s puta u blizini Subotice. Povredjeni putnici zbrinuti su u opštoj bolnici u Subotici, rečeno je Beti u policiji. Do nesreće je došlo kada je autobus turskih… »
RTS: Uhapšen zbog posedovanja marihuane

Od početka godine pala 22 dilera

Blic
pre 36 minuta
Valjevska policija uhapsila je dilera amfetaminom, a na više lokacija u Kolubarskom okrugu zaplenila marihuanu i oružje. Od početka godine, lisice su stavljene 22 osobe u akcijama suzbijanja narkomanije. U policijskom pritvoru je N.M. (35) iz Valjeva, u čijem stanu je pronađeno 25 grama amfetamina,… »
B92: "Okončati bratoubilački rat u UKR"

Putin: Okončati bratoubilački rat u Ukrajini

Večernje novosti
pre 27 minuta
Rusija će činiti sve da bi se okončao „krvavi haos“ i „bratoubilački rat“ u Ukrajini, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. JALTA – Rusija će činiti sve da bi se okončao „krvavi haos“ i „bratoubilački rat“ u Ukrajini, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin, naglašavajući i da… »

Nagradjen policajac koji je spasao 18.mesečno dete

Beta
pre 4 sata
BEOGRAD, 14. avgusta 2014. (Beta) – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nagradio je u četvrtak sa 50.000 dinara policajca Borislava Zorića (29) koji je u Novom Sadu spasao 18-mesečno dete iz naručja oca koji je pretio da će skočiti sa terase stana na drugom spratu. „Uniformu sam obukao… »

Da Odahnemo: Sutra svežije s kišom

Kurir pre 3 sata

RTV: Veoma toplo, posle podne naoblačenje

BEOGRAD – U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i svežije, u većini mesta suvo vreme sa sunčanim intervalima, a kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom očekuju se uglavnom na zapadu i u planinskim predelima. Vetar će biti slab i… »

Crna Gora: Jedna osoba na posmatranju zbog ebole

Mondo pre 5 sati

Institut za javno zdravlje Crne Gore saopštio je da jedna osoba doputovala iz države u kojoj je prisutan virus ebole i sada se nalazi na posmatranju. U Crnoj Gori nije registrovana nijedna osoba za koju bi se moglo sumnjati da je obolela… »

Čepurin: Sankcije Rusiji pucanj u nogu Srbije

RTV pre 1 sat

BEOGRAD – Kada bi Srbija uvela sankcije Rusiji, „pucala bi sama sebi u nogu“, izjavio je u intervju „Večernjim novostima“ ambasador Ruske federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin. On je istakao da bi „takvu odluku mogao da donese samo… »

Primeniti sve dogovore posle Donatorske konferencije

Beta pre 10 minuta

B92: Novi okvir za razvojnu pomoć sa UN

BEOGRAD, 14. avgusta 2014. (Beta) – Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić u četvrtak je sa stalnom koordinatorkom UN Irenom Vojačkovom-Soljorano razgovarao o nastavku saradnje posle Donatorske konferencije u Briselu i tom prilikom… »

Evro 117,3918 dinara

Beta pre 7 sati

BEOGRAD, 14. avgusta 2014. (Beta) – Dinar je u četvrtak oslabio prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs iznosi 117,3918 dinara za jedan evro, što je najjniža vrednost dinara prema evropskoj valuti u 2014. Po podacima NBS… »

Orbović: Neke firme biće uzor

Akter pre 1 sat

Predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović izjavio je danas da očekuje da će moći da opstane dobar deo firmi u restrukturiranju. Dodao je da bi 46 među njima, posle oporavka, moglo da bude uzor i pokretač domaće… »

Na terenu Novak, Jelena i Ana

B92 pre 7 sati

B92: Zimonjić i Nestor brzo do pobede

Novak Đoković, Jelena Janković i Ana Ivanović na teren će od srpskih predstavnika na turniru u Sinsinatiju. Đoković će u trećem kolu igrati sa Tomijem Robredom, njihov meč treći je po redu na Centralnom terenu i ne bi trebalo da počne pre… »

Španović: Ne žalim za zlatom, srebro mi mnogo znači

Press pre 2 sata

Vicešampionka Evrope u skoku u dalj Ivana Španović rekla je danas da ne žali zbog propuštene prilike da osvoji zlatnu medalju na takmičenju u Cirihu. Vicešampionka Evrope u skoku u dalj Ivana Španović rekla je danas da ne žali zbog… »

Hakeri napali profil ruskog premijera na Tviteru

Beta pre 3 sata

MOSKVA, 14. avgusta 2014. (Beta-AFP) – Profil na društvenoj mreži Tviter ruskog premijera Dmitrija Medvedeva bio je u četvrtak sat vremena meta nepoznatih hakera koji su najavili njegovu ostavku i uputili oštre kritike na račun predsednika… »

Najmanje 22 mrtvih u granatiranju Luganska!

Pravda pre 2 sata

LUGANSK Najmanje 22 stanovnika Luganska poginula su u granatiranju tokom protekla 24 sata, javlja AFP. Katastrofa u Lugansku (Tviter) – Istočne oblasti grada su granatirane. Pogođeni su autobus, prodavnica i nekoliko stambenih zgrada,… »

Utopio se muškarac na Adi Ciganliji

Blic pre 1 sat

RTS: Utopio se muškarac na Adi Ciganliji

Telo nepoznatog muškarca starog oko 40 godina isplivalo je iz jezera na Adi Ciganliji jutros oko 2 sata. Utopljenik je na sebi imao kupaće gaće, a telo je isplivalo u blizini bandžija. – Pronašla ga je naša noćna ekipa oko dva ujutru. Telo… »

Srpski košarkaš švercovao kokain u stomaku

Vesti online pre 4 sata

B92: Srpski košarkaš švercovao kokain

Nikola Radojičić (27) iz Lazarevca, bivši košarkaš Crvene zvezde, uhapšen je u utorak na aerodromu u Limi, prestonici Perua, pošto je u stomaku švercovao paketiće kokaina. Aerodromskoj policiji je bilo sumnjivo što je Radojičić bio… »