субота, 27 априла, 2024
vesti online

LJUTA NA DRUGOVE Slavica plakala zbog resora?

Slavica ronila suze jer nije dobila portfelj!

Daje loš primer:  Slavica Đukić  Dejanović

Slavica Đukić Dejanović, Foto: Oliver Bunić

Pre nedelju dana, Srbija je dobila novu vladu, ministri su položili zakletvu i iako je delovalo da su svi zadovoljni svojim pozicijama, naš list je otkrio da nije baš tako. Naime, Slavica Đukić Dejanović, ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku, razočarana je što joj je i u ovom sazivu Vlade pripao taj resor. Naš izvor iz vrha SPS-a otkrio nam je da je na sednici Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije na kojoj su donošene odluke ko će sve iz SPS-a biti predložen za kandidata za ministra Slavica Đukić Dejanović insistirala da ona bude predložena za neko ministarstvo sa portfeljom, a kada je dobila odrečan odgovor, pobesnela je.

Slavica zaćutala

Slavica Đukić Dejanović juče nije odgovarala na naše poruke i pozive da prokomentariše naša saznanja.

– Vikala je: „Ja hoću portfelj, dosta mi je ovog ministarstva, valjda sam toliko zaslužila nakon svih ovih godina u stranci i napora koje sam uložila“. Ivica Dačić ju je blago rečeno ignorisao, kao i svi ostali, a onda je ona počela da plače. Zaista je situacija bila za nevericu, posle se pomirila sa sudbinom, odnosno, složila se sa tim da nastavi da vodi to ministarstvo – prepričava naš izvor.

 

Izborni štab SPS Ivica Dačić Branko Ružić Slavica Đukić

Ivica Dačić Branko Ružić Slavica Đukić, Foto: O. Bunić

To što je nekadašnja ministarka zdravlja imala ambicije da u novom sazivu Vlade dobije neko „jače“ ministarstvo, prema rečima političkog analitičara Branka Raduna sasvim je logično.

(Alo)