петак, 3 маја, 2024
vesti online

Krio se u stanu prijatelja na Banjici

Vesti dana »

Uhapšen Goran Perčević, krio se u stanu prijatelja na Banjici

Blic
pre 8 sati
Goran Perčević, vlasnik firme „Interkomerc“, uhapšen je večeras na Banjici, u stanu Milivoja Ćosića, bratanca bivšeg ministra privrede Živote Ćosića, ekskluzivno saznaje „Blic“. Perčevića nakon privođenja u policijsku stanicu očekuje saslušanje kod tužioca, zbog malverzacija sa kreditima Univerzal… »

London: „Švajcarski derbi“ pripao Federeru posle preokreta, za titulu sa Đokovićem

Sportal.rs
pre 4 sata
Rodžer Federer biće protivnik Novaka Đokovića u finalu na završnom Mastersu u Londonu. U drugom polufinalu u subotu, koje je počelo u nešto iza 21.00 sat, u „švajcarskom derbiju“ nakon skoro tri sata borbe, Federer je posle preokreta savladao zemljaka Stanislasa Vavrinku sa 2:1, po setovima 4:6,… »

BUĐENJE MEDVEDA Da li Putin sprema zimsku ofanzivu u Ukrajini?

Blic
pre 10 sati
Gomilanje ruskih separatističkih snaga u Donjecku u Ukrajini i ton Moskve koji je očigledno izaziva sukob povećavaju po mišljenju američkog analitičara Majkla Kofmana šanse za još jednu ofanzivu na istoku Ukrajine pre nego što zima obuhvati taj region. NATO je u sredu objavio da je uočio ulazak… »

Nisi platio ceo porez? Platićeš kaznu 50.000 dinara

Novi magazin
pre 7 sati
Danas je istekao rok za plaćanje četvrte rate poreza na imovinu. Ko to ne učini, rizikuje da plati drakonsku kaznu. Kazna od najmanje 50.000 dinara za građane koji na vreme ili u punoj vrednosti ne plate kompletan iznos bilo kog poreza uvedena je letos, izmenama Zakona o poreskom postupku i… »