петак, 3 маја, 2024
vesti online

EU pooštrava sankcije Rusiji i separatistima

Prvi trijumf Zvezde u Top 16 fazi

Beta
pre 5 sati

Prezentacija

Šta znači životno osiguranje i kako funkcionise možete pogledati na našoj kratkoj prezentaciji.

LIDER PLUS BEOGRAD 0112418228 POZAREVAC 012 532971

BEOGRAD, 29. januara 2015. (Beta) – Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u četvrtak uveče u Beogradu berlinsku Albu sa 86:69 (22:12, 25:17, 17:18, 22:22), u utakmici petog kola Grupe E u Top 16 fazi Evrolige i ostvarili prvi trijumf u toj grupi. Zvezdu je do pobede predvodio Boban Marjanović sa 17… »

Crveno-bela rapsodija i suze Obradovića: Zvezdina prva Top 16 pobeda!

Blic sport
pre 5 sati
Košarkaši Crvene zvezde Telekom ostvarili su prvu pobedu u drugoj fazi Evrolige, savladavši u 5. kolu Top 16 runde nadmetanja Albu iz Berlina sa 86:69 (22:12, 25:17, 17:18, 22:22). Pročitajte još Emotivni Obradović: Nije lako kad te tvoj sopstveni narod nagradi ovakvim dočekom! Meč koji je počeo… »

Ljušić: Nisu me smenili ni „crveni“, ni „žuti“, već „plavi“

Novi magazin
pre 18 minuta
Mene nisu uspeli da smene „žuti“ svojim žestokim napadima u štampi, kao ni „crveni“ svojim potajnim radnjama, mene su smenili „plavi“. Želeo bih da grešim kada kažem da ovakvim potezima SNS, svesno ili nesvesno, narušava svoj ugled. Kuda ide Srbija koja smenjuje uspešne direktore javnih preduzeća,… »

EU pooštrava sankcije Rusiji i separatistima

Beta
pre 5 sati
BRISEL, 29. januara 2015. (Beta) – Evropska unija (EU) će pooštriti sankcije protiv Rusije i proruskih separatista u istočnoj Ukrajini, tako što će početkom februara dodati imena na postojeću crnu listu osoba kojima su uvedene sankcije, saopšteno je u četvrtak uveče u Briselu. Šefica diplomatije EU… »

Rašić: Jablanović treba da podnese ostavku

Blic pre 6 sati

Poslanik u Skupštini Kosova i bivši ministar rada i socijalnog staranja Nenad Rašić izjavio je večeras da bi ministar za povratak i zajednice Aleksandar Jablanović iz moralnih razloga trebalo da podnese ostavku. Jablanovićeva izjava je… »

Na današnji dan, 30. januar

B92 pre 6 sati

B92: Na današnji dan, 30. januar

1648 – Potpisivanjem ugovora u Minsteru okočan je osmogodišnji rat Španije i Ujedinjenih Provincija Nizozemske (Holandija). Španija je u oktobru iste godine prinuđena da prizna nezavisnost Holandije, što je omogućilo ubrzani ekonomski i… »

Mirović: Nema legitimiteta za važne inicijative

Blic pre 4 sata

U vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci smatraju da Vlada Vojvodine i skupštinska većina u pokrajinskom parlamentu nema legitimitet za donošenje i predlaganje ozbiljnih akata kao što je zakon o finansiranju Pokrajine, rekao je potpredsednik… »

Stranke nemaju čvrste dokaze za prisluškivanje

Danas pre 18 minuta

B92: Šta stranke kažu o prisluškivanju

DANAS ISTRAŽUJE: Da li službe bezbednosti nadziru aktivnosti političkih partija. Beograd – Većina opozicionih stranaka u Srbiji, kako kažu za Danas, imala je sumnje i indicije da su njihove aktivnosti nekada pratile službe bezbednosti i da… »

Poslanici o setu bankarskih zakona

B92 pre 5 sati

B92: Poslanici o setu bankarskih zakona

Beograd — Poslanici Skupštine Srbije raspravljaće danas o setu novih zakonskih rešenja čiji je cilj, između ostalog, bolja kontrola banaka. Na dnevnom redu su Predlog zakona o dopuni Zakona o ministarstvima, Predlog zakona o osiguranju… »

Dogovor sa Esmarkom za desetak dana

Beta pre 5 sati

BEOGRAD, 29. januara 2015. (Beta) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u četvrtak uveče da nastavak razgovora o prodaji Železare „Smederevo“ očekuje u ponedeljak, a dogovor sa „Esmarkom“ da usledi u nerednih 10 do 12 dana. Vučić… »

Dudin Efes bolji od Olimpijakosa, Teove trojke odlučile ruski derbi, Bertans razorio Armani

Blic sport pre 6 sati

Košarkaši CSKA iz Moskve i nakon pet kola u grupi F Top 16 faze Evrolige ostali su neporaženi pošto su na svom terenu bili bolji u tesnom ruskom derbiju od Nižnjeg Novgoroda nakon produžetka sa 103:95 (24:19, 18:21, 27:22, 19:26, 15:7),… »

Kolašinac treći na mitingu u Diseldorfu

Press pre 8 sati

Srpski atletičar Asmir Kolašinac postigao je večeras zapažen uspeh na mitingu u Diseldorfu osvojivši treće mesto u bacanju kugle hicem od 20,06 metara. Srpski atletičar Asmir Kolašinac postigao je večeras zapažen uspeh na mitingu u… »

Nemci „ne pamte“ kad je bilo manje nezaposlenih

Mondo pre 4 sata

Stopa nezaposlenosti u Nemačkoj na najnižem je nivou od ujedinjenja 1990. godine i vlada očekuje da će i dalje opadati 2015. godine što bi moglo da poveća potrošnju i privredni rast u najvećoj ekonomskoj sili u Evropi. Stopa nezaposlenosti… »

Marksista Varufakis spasava grčke finansije

Blic pre 6 sati

Libertarijanski marksista, kako sebe naziva Varufakis, želi da oslobodi Grčku od mera štednje koje poredi sa metodama mučenja CIA. – Već smo započeli pregovore sa ciljem izlaska iz krize, ali ne sa trojkom međunarodnih poverilaca (EU, MMF… »

Racija na preprodavce droge u Lazarevcu

Politika pre 8 sati

U velikoj policijskoj akciji hapšenja uličnih narko-dilera juče ujutru u Lazarevcu uhapšeno je 18 osoba, među kojima je i jedan policijski službenik. Policija je akciju sprovela na više lokacija na teritoriji opštine Lazarevac i hapsila… »

Aranđelovac: Ubio radnika pumpe zbog 200 dinara!

Večernje novosti pre 8 sati

Detalji zločina i ubistva Igora Mitića: Ubica Danko M. posle svađe odbio da plati benzin. RASVETLjENO UBISTVO. RADNIK benzinske stanice firme „DMB petrol“ u selu Bukovik kod Aranđelovca stradao je zbog 200 dinara!? Njega je, kako „Novosti“… »