субота, 27 априла, 2024
vesti online

EKSPLOZIJE, SILOVANjA, UBISTVA: Ovo je „migrantski raj“ na severu Evrope

MALME – Video izveštaj medijske kuće RT u samo tri minuta će vam pokazati stanje u „multikulturalnom imigrantskom raju“ Malmeu u Švedskoj, gde su pucnjave, silovanja, eksplozije bombi, kalašnjikovi i ručne granate postali svakodnevica.

Malme: "migrantski raj" (Foto: JuTjub)

Malme je pravi prikaz onoga što će zadesiti ostale evropske gradove ukoliko se ne prekine enormni i nekontrolisani prilv imigranata.

Već dugi niz godina u medijima se pojavljuju priče kako je švedska policija u sprezi s vlastima izgubila kontrolu nad svojom zemljom. Takođe, svako malo se pojavljuju potpuno kontradiktorne vesti gde s jedne strane imamo izveštaje u kojima imigranti čine teške i brutalne zločine i nesmetano učestvuju u svim mogućim oblicima kriminala, do te mere da su geta pretvorili u zone u koje ne kroči niti ta policija, a s druge strane ti isti mediji propagiraju „spašavanje imigranata“ na Mediteranu i njihovo dovlačenje u „multi-kulti“ raj zvan Švedska, gde je zakonom čak zabranjeno kritikovati odluke vlasti vezane za tu istu imigraciju.

Upravo ta masovna ne-evropska imigracija iz zemalja Bliskog istoka i Afrike, uzrok je sveopšteg haosa i enormnog rasta nasilja, ali o tome se i dalje ćuti, a što je još gore, niko ništa ne preduzima protiv toga.

Mnogi su već Švedsku otpisali upravo zbog apsurdnih poteza vlasti, ali i naroda. Švedska je pravi primer onoga što se događa jednoj zemlji kada se u nju nekontrolisano dovede enormna brojka imigranata, koje bi se tobože trebalo „asimilirati“ i koji bi trebalo da poprime kulturne običaje zemlje u koju su došli, a koji zapravo svoju (ne)kulturu i običaje samo prenose u novo okruženje, pod čijim delovanjem dolazi do evidentnog sukobljavanja i eskalacije nasilja.

Imigracija nije pogodila i ne utiče negativno samo na Švedsku – to se događa u svim zemljama Evrope, ali vlasti i dalje promovišu „spašavanje“ i „humanost“.

Kada je u pitanju Švedska, mnogi ne znaju da zemlje Skandinavije imaju takozvani pakt nazvan „Nordijska konvencija“, koja omogućava građanima nordijskih zemalja da se po želji sele bez ikakvih problema unutar zemalja članica tog pakta. To znači da, kad Švedska finansijski i demografski propadne, svi imigranti koji imaju švedsko državljanstvo mogu slobodno otići u Dansku, Norvešku, Finsku… To znači da je sever Evrope na rubu propasti. (Pravda)