субота, 27 априла, 2024
vesti online

Zašto nam ne vrate naših 67 zlatnika?

Pljačka se dogodila početkom septembra 2013. godine

Zašto nam ne vrate naših 67 zlatnika?

Iz kuće Viktorije Mađaru (64) iz Ovče ukradeno je 67 zlatnika, a uprkos tome što je vinovnik – prvi Viktorijin komšija – priznao tešku krađu, postupak stoji, a lopov je na slobodi.

Viktorija Mađaru kaže da zlatnici vrede 4,5 miliona dinara

Foto: Ana Paunković / RAS SrbijaViktorija Mađaru kaže da zlatnici vrede 4,5 miliona dinara

Pljačka se dogodila početkom septembra 2013. godine. Zlatnici su bili Viktorijino nasleđe još iz detinjstva, od kada su spremani za nošenje na dan njene udaje. Prema procenama sudskih veštaka, njihova ukupna

Opširnije…

Nataša Vučković

Nataša Vučković: Ne pravimo novi DOS

Danas
pre 8 sati
Potpredsednica Demokratske stranke za Danas o stanju u opoziciji *Bili smo uvereni da su slobodni i fer izbori osvojeni evropski standard *Prazna obećanja vlasti da će sutra ili dogodine biti bolje više ne deluju nikome uverljivo *Miting naprednjaka u Novom Sadu zbog unutarstranačkih razloga…. »

Blagojević: Rok za dostavu spiska objekata za obnovu 31. decembar

Novi magazin
pre 6 sati
Direktor Vladine kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko Blagojević izjavio je da lokalne samouprave koje žele da njihove javne zgrade budu renovirane treba da dostave spisak objekata za sanaciju, listu radova i procenu troškova do 31. decembra ove godine. Blagojević je za Večernje… »

Vrele Gume test: Renault Twingo 0.9/90 EDC

Auto blog
pre 5 sati
Dobrih godinu dana od lansiranja, Renault Twingo usvojio je šestostepeni automatski menjač sa duplom spojnicom, neviđen u segmentu Renault Twingo treće generacije, dobro je startovao. U Francuskoj je za prvih devet meseci ove godine prodato 37.509 primeraka, što je znatno više od direktnih… »

Ostavka izraelskog ministra odbrane posle optužbi za seksualno uznemiravanje

Kurir
pre 4 sata
TEL AVIV – Izraelski ministar unutrašnjih poslova Silvan Šalom podneo je danas ostavku posle niza optužbi za seksualno uznemiravanje. Šalom, koji ovim odlazi i sa pozicije zamenika premijera, izjavio je da se odlučio na ostavku da bi „poštedeo porodicu daljih muka“. Državni tužilac je naložio… »