понедељак, 6 маја, 2024
vesti online

VUČIĆ: HRVATSKA DA OMOGUĆI SAOBRAĆAJ, U SUPROTNOM KONTRAMERE

Advokat Andreja Vučića traži izuzeće sudije

Zemlje EU mogu vraćati izbeglice u Srbiju

Dnevnik
pre 1 sat
Evropska komisija saopštila je da, po Sporazumu o readmisiji, sve zemlje EU mogu u Srbiju vraćati migrante iz trećih zemalja koji ne dobiju azil u EU. Portparolka u Evropskoj. komisiji Nataša Berto rekla je da su, kad je reč o režimu viza, odnosi sa zemljama izvan EU regulisani sporazumima o… »

Deset kilometara kolona kamiona pred zatvorenim prelazom Batrovci

Beta
pre 5 sati
Deset kilometara je dugačka kolona zaustavljenih kamiona pred graničnim prelazom „Batrovci-Bajakovo“ poslednjim za teretnjake na granici Srbije sa Hrvatskom, ali je i on od ponoći zatvoren, saopštila je danas Uprava carina Srbije. Po rečima šefa graničnog prelaza „Batrovci“ Nenada Vukčevića, na tom… »

Ivanović posle pregleda prelazi u kućni pritvor

Beta
pre 12 sati
Lider kosovske Građanske inicijative „Srbija, demokratija, pravda“ Oliver Ivanović napustiće danas bolnicu u Kosovskoj Mitrovici i preći u kućni pritvor, nakon 20 meseci provedenih u zatvoru zbog optužbi za ratne zločine. Kako je saopšteno iz te stranke, Ivanović će bolnicu napustiti oko 14 sati,… »
RTV: Vučić: Uvešćemo kontramere, Ostojić: Zadržite izbeglice

Vučić: Hrvatska da omogući saobraćaj, u suprotnom kontramere

Blic
pre 1 sat
Premijer Srbije Aleksandar Vučić zatražio je od hrvatskih vlasti da povuku odluku o zaustavljanju teretnog saobraćaja. Neodgovorno ponašanje Hrvatske: Aleksandar Vučić U suprotnom, kako je upozorio na vanrednoj konferenciji za šštampu, Srbija će preduzeti pravne mere, a ako to ne da rezultat -… »

Tramp: Nisam u moralnoj obavezi da branim Obamu

PROČITAJTE I…

Opširnije…