четвртак, 20 јуна, 2024
vesti online

TRAMP UDARIO PO KINEZIMA: Oni neprestano profitiraju dok SAD trpe i ispaštaju

NjUJORK- Kandidat za predsedničke izbore u SAD 2017.  i poznati biznismen i milijarder Donald Tramp,  izjavio je u emisiji “Info Vars“ čuvenog voditelja i teoretičara zavere Aleksa Džonsa, da je u nekoliko prilika predvideo buduće događaje.

tramp printskrin yt

Tramp je preko video linka u ekskluzivnom intervjuu pola sata govorio i odgovarao na pitanja voditelja o političkoj kampanji, spoljnoj politici i političkom programu kojim planira da oporavi američku ekonomiju.

Voditelj emisije se na početku emisije osvrnuo na činjenicu da većina medija ismeva Trampa zbog pojedinih izjava usmerenim protiv radikalnog islama, kao i zbog njegovih stavova i otvorenog iznošenja mišljenja.

Tramp je ostao pri svom stavu i rekao da ne može i nema nameru da se izvinjava za ono zašta nije kriv, on je naveo da su muslimani slavili godišnjicu terorističkih napada na SAD i da je on skrenuo pažnju javnosti na to i da je ismejan zbog toga.

On je takođe ukazao na potrebu za jačim nadzorom bezbednosnih službi, naročito na mestima gde se muslimani okupljaju u SAD. Prema Trampu, ukoliko se ne preduzmu koraci da se zaštiti država, države možda neže biti uskoro.

Voditelj Aleks Džon istakao da je Donald Tramp ukazao javnosti na prave motive Turske pre nego je Putin objavio satelitske snimke šverca nafte od strane Islamske države.

Džons se takođe osvrnuo na knjigu čiji je autor Tramp, u kojoj je on dve godine pre terorističkih napada na kule bliznakinje, upozorio da je tada nepoznati Osama Bin Laden pretnja Americi i da ga treba ukloniti. Tramp je svoje procene i predviđaja zbog kojih je često ismejan objasnio neprestanim istraživanjem. (Pravda)