четвртак, 2 маја, 2024
vesti online

STEFANOVIĆ SE ODRIČE SIRIZE ZBOG IZBORA

Stefanović se odriče Sirize zbog izbora

Blic pre 7 sati

Potpredsednik DS Borislav Stefanović sa svojim bliskim saradnikom analitičarem Jovom Bakićem doneo je odluku da se tokom predizborne kampanje odrekne ideje o Sirizi, saznaje „Blic“. Stefanović, kome su i stranačke kolege zamerile što… »

Srbija je tužan rijaliti sa velikim bratom na čelu

Danas pre 7 sati

Opozicija u Nišu započela kampanju za predstojeće izbore. Niš – Lideri Demokratske stranke, Nove stranke, stranke Zajedno za Srbiju i Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ pozvali su u Nišu građane da u što većem broju izađu na predstojeće… »

Na današnji dan, 14. septembar

B92 pre 5 sati

RTV: Vremeplov: Rođen Bogdan Tirnanić

1219. Proglašena je autokefalnost Srpske pravoslavne crkve,koju je kod romejskog (vizantijski) cara Teodora I Laskarisa i nikejskog patrijarha Manojla I Haritopula izdejstvovao Sava Nemanjić, potom prvi srpski arhiepiskop, sa sedištem u… »

Dva čeka bez pokrića za tri godine robije

Večernje novosti pre 7 sati

Kolike rizike nosi život na poček, ukoliko nemamo dovoljno novca na bankarskom računu. Krivičnu prijavu banaka građani mogu da „popiju“ za sumu od 10.000 dinara. “NOVOSTI” ISTRAŽUJU. POLA nacije već godinama živi na poček, ne znajući da bi… »

Kupci hoće jednostavnije načine plaćanja

Blic pre 4 sata

Trgovci su pod sve većim pritiskom da usvoje nove tehnologije plaćanja, pokazali su rezultati prvog istraživanja „Ritejl soušl lisening“ koje je sprovela američka kartičarska kuća „Masterkard“. Istraživanje je sprovedeno u saradnji sa… »

Prag: Dačić na forumu o upravljanju vodama

Blic pre 5 sati

U Pragu u ponedeljak počinje trodnevni završni sastanak Ekonomskog i ekološkog foruma OEBS-a o upravljanju vodama na kome će se prvog dana učesnicima obratiti i predsedavajući OEBS-a, ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. Završni… »

Đoković-Federer 6:4, 5:7, 6:4, 6:4 (KRAJ)

Večernje novosti pre 19 minuta

Kiša je konačno prestala da pravi probleme, pa finale Ju-Es opena između Srbina i Švajcarca moglo da se odigra, a trijumf i desetu gren slem titulu je osvojio Nole. „SPARTA“ – tim uzvikom je Novak Đoković sa svojom ložom proslavio drugu… »

Prvi trofej u sezoni za Zvezdu!

Vesti online pre 5 sati

Košarkaši Crvene zvezde Telekom osvojili su turnir Mega Leks Kup u Kraljevu, pošto su u finalnoj utakmici pobedili Mega Leks 79:69. Pred preko 2.500 gledalaca najefikasniji u timu Dejana Radonjića bili su Rajan Tompson sa 17 i Sofoklis… »

Mađarska vlada inicira kolektivnu zaštitu grčkih granica

Blic pre 7 sati

Vlada Mađarske inicirala je u Briselu ideju da EU bez odlaganja donese odluku o kolektivnim naporima da se od prevelikog priliva izbeglica osiguraju granice Grčke, kao spoljne granice Unije, saopštio je danas mađarski ministar inostranih… »

OIC traži od Saveta bezbednosti mirovne snage za Siriju

Blic pre 4 sata

Ujedinjene nacije trebalo bi da razmotre mogućnost angažovanja mirovnih snaga u ratom razorenoj Siriji da bi se smanjio talas izbeglica koji destabilizuje region, saopštila je danas Organizacija za islamsku saradnju (OIC). OIC je, na… »

Zvečan: Sudario se sa vozilom Euleksa

Blic pre 6 sati

Na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Zvečan večeras oko 19.30 dogodila se saobraćajna nezgoda, u kojoj je učestvovalo i vozilo Euleksa. Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić rekao je Tanjugu da su se sudarili automobil… »

Banjalučanin švercovao 360.000 poštanskih markica bivše SFRJ

Blic pre 4 sata

Carinski službenici otkrili su u putničkom automobilu na graničnom prelazu Rača 360.000 poštanskih markica bivše SRFJ. Markice su pronađene u prtljažniku tokom carinskog pregleda vozila, koje je ulazilo iz Srbije u BiH, a kojim je… »