понедељак, 29 априла, 2024
vesti online

SRPSKI DVOBOJ U TAŠKENTU

Srbija zemlja sa visokim rizikom poslovanja

Beta pre 7 sati

RTV: "Visok rizik poslovanja u Srbiji"

Bonitetska kuća „Dan i Bredstrit“ (DiB) saopštila je danas da Srbiju i dalje svrstava u zemlje s visokim rizikom poslovanja, uz ocenu da su izgledi srpske ekonomije bolji nakon porasta bruto domaćeg proizvoda (BDP) u drugom kvartalu ove… »

Evro danas 119,84 dinara

Beta pre 12 sati

B92: Dinar na najvišem nivou prema evru

Dinar je danas neznatno ojačao prema evru i zvanični srednji kurs je 119,8364 dinara za jedan evro, što je najveća vrednost srpske valute prema evropskoj u 2015. godini. Po podacima Narodne banka Srbije, evro košta oko četiri pare manje… »

Srpski dvoboj u Taškentu

Sportske.net pre 1 sat

Uspešan dan za naše dve predstavnice na turniru u Taškentu. Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić trijumfovale su danas u prvom kolu turnira u Taškentu, a u drugom kolu će igrati – jedna protiv druge. Jovanovski je prva nastupila u prvom… »

Dimitrijević: Zašto komesar plaši naše mlade igrače Interpolom

Večernje novosti pre 31 minut

Prošle nedelje svi naši ljudi i igrači koji su imali poziv MUP-a odazvali su se na razgovor povodom utakmica sa Borcem, Donjim Sremom i Crvenom zvezdom – rekao je prvi čovek “romantičara”. Predsednik OFK Beograda Drakče Dimitrijević rekao… »

Dačić: Srbija je partner svakoj članici UN koja teži ka miru

Dnevnik pre 3 sata

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je u Njujorku da Srbija značajno doprinosi mirovnim snagama u misijama UN u čemu je lider u svom regionu, te da je partner svakoj članici UN koja nastoji da kroz… »

Lavrov: U centru pažnje razgovora Putina i Obame borba protiv Islamske države

Blic pre 7 sati

U centru pažnje razgovora ruskog i američkog predsednika Vladimira Putina i Baraka Obame na marginama Generalne skupštine UN u Njujorku bila je borba protiv terorističke grupe Islamska država, izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije… »

Uhapšen državljanin Srbije po poternici švajcarskih vlasti

Blic pre 8 sati

RTS: Uhašpšen držžavljanin Srbije po poternici švajcarskih vlasti

Mađarska policija uhapsila je državljanina Srbije po poternici švajcarske policije, saopštila je jutros Policijska kapetanija Županije Čongrad. U saopštenju se precizira da je državljanin Srbije G.S. uhapšen sinoć na graničnom prelazu… »

Putnik imao srčani udar, spasila ga posada Er Srbije

Vesti online pre 7 sati

Kabinska posada Er Srbije i lekari spasili su život putniku na letu iz Rima ka Beogradu koji je doživeo srčani udar, a letilica je zbog urgentnosti situacije sletela na najbliži aerodrom u tom trenutku – u Splitu. Kako je preneo… »