петак, 3 маја, 2024
vesti online

SRAMOTA

SRAMOTA KOJA SE MERI MILIONIMA

B92: Hrvatska počela da pušta izbeglice iz Srbije

Hrvatska ponovo otvorila granicu, svi migranti prešli

Politika
pre 40 minuta
BEOGRAD– Hrvatska je u kasnim popodnevnim časovima ponovom otvorila granicu sa Srbijom propustivši više hiljada migranata koji su tu bili zarobljeni skoro dva dana, prenosi AP, dok N1 javlja da se prelaz Bapska ubrazno prazni. Portparolka UNHCR Melita Šunjić koja se nalazi na granici rekla da se… »

Stefanović: Ako treba ispitaće policija Sinišu Malog zbog stanova

Beta
pre 1 sat
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da nema ništa protiv da policija istraži tvrdnje medija i po nalogu Tužilaštva ispita da li gradonačelnik Beograda Siniša Mali poseduje 24 stana u Bugarskoj. „Ako je to tačno i ako tužilaštvo bude našlo elemente krivičnogdela,… »

Zvezda: „Ni jedna presuda ne može da vrati Marka“

Sportske.net
pre 4 sata
Povodom infirmacije o presudi za ubistvo Marka Ivkovića, u javnosti se oglasio i košarkaški klub Crvena zvezda. Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da „ni jedna presuda ne može da vrati život Marka Ivkovića“, ali da prvostepena presuda ubici od 25 godina „nije daleko od pravde, pod… »

Krunić završila takmičenje u prvom kolu Kupa Kremlja

Beta
pre 2 sata
Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije danas uspela da se plasira u osminu finala Kupa Kremlja u Moskvi, pošto je izgubila od 37. teniserke sveta Ukrajinke Lesije Curenko sa 0:2 u setovima (3:6, 1:6). Meč je trajao manje od sat vremena, 94. teniserka sveta Krunić je šest puta izgubila svoj servis,… »

EVO KAKO SE KRČME SRPSKE PARE

Siniša Mali: U Bugarskoj imam jedan stan

U Bugarskoj imam jedan stan, a nikako 24, koji je pošteno zarađen – kaže gradonačelnik Beograda Siniša Mali, odgovarajući na informacije koje je juče objavila Mreža za istraživanje kriminala i korupcije KRIK.

 

Siniša Mali

U tekstu KRIK-a navodi se da je gradonačelnik Beograda Siniša Mali kao direktor dve misteriozne ofšor firme sa Britanskih Devičanskih Ostrva navodno kupio 23 luksuzna apartmana u bugarskom letovalištu “Sveti Nikola”, kao i jedan u svoje ime.

 

 
– U danas objavljenom „istraživačkom“ tekstu agencije Krik, pod netačnim naslovom „Siniša Mali tajno kupio 24 stana na bugarskom primorju“ navodi se niz neistina i insinuacija na moj profesionalni život. Užasnut sam besmislenom kampanjom koja je pokrenuta protiv mene. Očekivano je da bivši lopovi i večite neznalice i gotovani počnu sa ovakvim napadima s obzirom na moju trenutnu funkciju

Opširnije…