уторак, 7 маја, 2024
vesti online

ŠOKANTNO! OTKRIVAMO ZAŠTO JE NEBOJŠA KRSTIĆ NAJVEĆI VUČIĆEV BOT! Krle tajkun zaradio bezobrazne pare! Inkasirao čak 471 MILION!

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić, nekada savetnik Borisa Tadića, sad glavni i najartikulisaniji „tumač“ svih spornih situacija koje imaju bilo kakve veze s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom, u njihovu korist, naravno, vlasnik je dve marketinške agencije koje imaju ozbiljne godišnje prihode, navodi Espreso.rs.

FOTO: PRINTSCREEN

Krstić, poznatiji kao Krle, bivši drugar i savetnik nekadašnjeg predsednika Tadića, dobro brine o svojim privatnim poslovima, čijoj realizaciji očigledno ne škodi podrška vladajućoj koaliciji.
Tako je Krle odlučio da „igra na sigurno“, lako se prešaltao s Demokratske stranke na Srpsku naprednu stranke, ne mareći za dugogodišnje prijateljstvo s Tadićem

Krstićeve marketinške agencije „Nova PR Public Relations“ koja postoji par godina, i „Nova Communications“ koju je imao još i u vreme Tadićeve vlasti, posluju odlično, a njihov prihod u poslednje tri godine iznosi neverovatnih 451.710.000 dinara.
Tako su samo u 2016. godini agencije „Nova PR“ i „Nova Communications“ imale 156.040.000 dinara poslovnih prihoda, što znači da je puno poslovnih angažmana odrađeno.

U 2015. godini ove dve firme su imale priliv od takođe realizovanih poslova 167.326.000 dinara, a pošto „Nova PR“ nije postojala 2014. samo „Nova Communications“ u 2014. bila je dobra za 128.344.000 dinara.
Kada se ove sume saberu, Krstićeve firme ostvarile su poslovni prihod od tri miliona sedamsto hiljada evra, odnosno skoro pola milijarde dinara! (Kurir)