четвртак, 16 маја, 2024
vesti online

Moskva potvrdila

Policija zaustavlja paore, probijena blokada kod Stajićeva

NOVI SAD –Kao što su i najavili, poljoprivrednici iz Vojvodine su krenuli u protestnu vožnju traktorima ka Beogradu. Međutim, u mnogim mestima zaustavlja ih policija i zabranjuje im da nastave vožnju. Kako javljaju izveštači Radio televizije Vojvodine, paori je jutros policija blokirala u Zmajevu, Novoj Crnji, Sutjesci, Kikindi… Prema poslednji izveštajima sa terena, poljoprivrednici iz Zrenjanina, Žitišta, Sečnja i Nove Crnje probili su blokadu koju je Policija postavila kod Stajićeva i nastavili  put ka Beogradu. Zajedno sa traktoristina ka Beogradu krenula je i policija.

Poljoprivrednici protestnom vožnjom nameravaju da iskažu nezadovoljstvo predloženim izmenama Zakona o poljoprivrednom zemljištu.

Policija je u Zmajevu, na izlasku iz sela, zaustavila više od 50 poljoprivrednika. Oni su, na kratko, uspeli da probiju blokadu ali su potom ponovo blokirani, ovog puta od strane interventne policije.

 

RTV (Đorđe Simović)

 

Kako saznajemo poljoprivrednici iz Nove Crnje zaobišli su policijsku blokadu vozeći traktore atarskim

Opširnije…

Moskva potvrdila

Moskva potvrdila da je srušen ruski avion kod turske granice sa Sirijom

Beta pre 3 sata

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da je avion koji je oboren na granici sa Sirijom pripadao njenim vazdušnim

Opširnije…