петак, 26 априла, 2024
vesti online

GRČKE PREVARE

GRČKE PREVARE VODE DO SRBIJE NEMANJIĆA?

PENZIONERI LETE NADZVUČNO !

Prezentacija

Šta znač i životno osiguranje i kako funkcionise možete pogledati na našoj kratkoj prezentaciji.

Životno osiguranje, fantastičan finansijski proizvod, jedno je od najatraktivnijih ulaganja u svetu danas. U sebi sadrži dva vrlo bitna i za život svakog pojedinca značajna elementa: štednju i sigurnost. Štedeći na vreme u ranijim godinama čovek sebi obezbeđuje bezbrižnije kasnije godina života. Ulaganje u životno osiguranje pruža osećaj nezavisnosti i sigurnosti, kako za pojedinca tako i za čitavu porodicu.

Izbor ž ivotnog osiguranja odluka je mudrih i odgovornih ljudi! 0652039029

OSIGURAJTE SE OD IMITACIJE EKONOMIJE

GRČKE PREVARE SRBIJU SU DOVELE OVDE GDE JESTE

Štampa | El. pošta

PREVARANT Kako je dolijao Grk koji je ojadio Koridore

Gordana Bulatović | 24. 04. 2015. – 21:46h | Foto: E. Čonkić | Komentara: 2 BLIC

Generalni direktor grčkog “Elaktora” Leonidas Bobalas, koji preko ćerke firme „Aktor” gradi tri deonice koridora 10 u Srbiji, uhapšen je u Grčkoj.

Firma “Aktor” već godinama u Srbiji izvodi radove na više gradilišta na istočnoj deonici i južnom kraku koridora 10

Bobalas je priveden zbog sumnje da je utajio porez, na osnovu dokaza prikupljenih tokom istrage o

Opširnije…

GRČKI FOLIRANTI

Štampa | El. pošta

OSIGURAJTE SE OD ŠARLATANA

osiguranje.online011@gmail.com

GRAWE,UNIQA,MERKUR,WIENER

Ministri Evrozone se naljutili: Varufakis je zgubidan, kockar i amater!

Tanjug | 24. 04. 2015. – 17:13h | Foto: Reuters/AP | Komentara: 0

Ministri finansija iz Evrozone danas su, uoči početka sastanka u Rigi posvećenog Grčkoj, uputili kritike na račun grčkog ministra finansija Janisa Varufakisa, optuživši ga da se u došadašnjim pregovorima ponašao neodgovorno i da je zgubidan, kockar i amater.

Janis Vafufakis

Pozivajući se na neimenovane izvore bliske pregovorima, američka agencija Blumberg je prenela da se Varufakis požalio na neprijateljsku atmosferu na sastanku, jer je kritikovan sa svih strana.
Sastanak u Rigi završen je ocenom da su dve strane još daleko od postizanja sporazuma o reformama koje Atina treba da sprovede kako bi dobila spasonosnih 7,2 milijardi evra kredita iz međunarodnog paketa pomoći.
“Grčka mora da ostvari značajniji napredak na planu sopstvenih reformi, ako želi da dobije pristup ključnim sredstvima iz paketa međunarodne pomoći”, izjavio je na kraju satanka predsednik Evrogrupe Jerun Dajselblum.
Varufakis je priznao da između Atine i evropskih partnera još postoje nesuglasice koje moraju biti premošćene, ali da će dogovor biti ubrzo postignut, jer je to, kako kaže, jedina opcija koju Grčka ima