петак, 17 маја, 2024
vesti online

FRKA U KOALICIJI SPS-JS Palma: Ivice, izdao si me!

Dačić i Palma se posvađali zbog Ane Brnabić! Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma sukobio se sa koalicionim partnerom i liderom SPS-a Ivicom Dačićem. Razlog burne rasprave bila je Dačićeva podrška Ani Brnabić, saznaje “Alo!” iz dobro obaveštenih izvora.

– Palma se žestoko obrušio Dačića. Nakon što je Dačić kazao da će SPS podržati Anu Brnabić kao kandidata za predsednika Vlade, Marković je potpuno pobesneo i napao ga. “Izdao si me”, kazao je Palma Ivici Dačiću – navodi naš dobro obavešteni izvor.

Da lider JS-a Dragan Marković Palma ne namerava da promeni svoje mišljenje kada je u pitanju Ana Brnabić, dokazuje i njegova jučerašnje izjava.

Ana Brnabić

Ana Brnabić, Foto: Vesna Lalić

 

Predsednik Jedinstvene Srbije izjavio je juče da ostaje pri stavu da “Ana Brnabić nije njegov premijer” i tvrdi da koalicija sa Socijalističkom partijom Srbije time nije dovedena u pitanje.

– Neću glasati za – rekao je Marković i dodao da koalicija sa SPS-om nije dovedena u pitanje.

– Imamo dobre odnose – tvrdi Palma.

Sa druge strane, predsednik SPS-a Ivica Dačić je u nedelju, posle glavnog odbora stranke, rekao da će socijalisti glasati za izbor Ane Brnabić za premijera Srbije. (Alo)