субота, 27 априла, 2024
vesti online

Falkensteiner otvara hotel Park u Puntu na Krku: Bazeni, vodene atrakcije, sunčališta, sadržaji za djecu…

Investicije u više objekata i očekivanje boljih rezultata od lanjskih.

Grupacija Falkensteiner za vikend otvara obnovljeni hotel Park u Puntu na Krku, očekujući od tog, kao i od drugih hotela i rezidencija u Hrvatskoj kojima upravlja bolje turističke rezultate u ovoj godini, doznaje se iz te grupe koja najavljuje i druge investicije.

U Hrvatskoj austrijska grupacija Falkensteiner (Falkensteiner Michaeler Tourism Group) pod svojim brendom Falkensteiner Hotels & Residences upravlja s osam turističkih smještajnih objekata, od kojih je većina u Dalmaciji odnosno na zadarskom području (Hotels & Residences Punta Skala, hoteli Iadera, Diadora i Adriana, apartmani Senia i Petrčane te Club Funimation Borik), dok su na otoku Krku u mjestu Punat prisutni u Hotelima Punat u sklopu kojih su kamp Pile i hotel Park.

Taj hotel u Puntu na Krku, u koji su investirali više od sto milijuna kuna, za goste otvaraju 1. srpnja, nakon obnove u sklopu koje su preuređene sve sobe, njih više od 190, te uređeni brojni dodatni sadržaji – restoran, bar, bazeni, sadržaji za djecu, animaciju i vodene atrakcije, sunčališta – čime je i kategorija hotela povećana na četiri zvjezdice.

Investicije u više objekata i očekivanje boljih rezultata od lanjskih (poslovni.hr)