субота, 27 априла, 2024
vesti online

BAHATOSTI NEMA KRAJA

BAHATOSTI NEMA KRAJA

Komunalci davili putnika bez karte?! (FOTO)

Autor: Isidora Tubin | 23.03.2015 – 09:39:00h | Komentara: 55

Beogradska Komunalna policija jutros je ponovo demonstrirala silu nad čovekom koji se vozio autobusom na liniji 48 bez karte. Oglasila se i gradska uprava i objasnila da je putnik prvi napao i vređao komunalce i da su morali da ga vežu.

Komunalci hapse putnika

Komunalci hapse putnika | Foto: I. Tubin

Naime, oni su putnika izbacili iz autobusa u Bulevaru Oslobođenja kod Autokomande i nasrnuli na njega. Dvojica komunalaca bacili su čoveka na zemlju, vukli i udarali dok ga nisu potpuno savladali. Dok je ležao na podu, bespomoćni čovek je počeo da kuka:
– Šta mi to radite ljudi, pa nisam nikoga ubio, samo nemam kartu – kroz plač je rekao putnik, a onda su komunalci počeli da ga dave.
Ljudi su zaprepašćeni prizorom počeli da mole pripadnike komunalne policije da prekinu da maltretiraju čoveka, međutim oni se na to nisu obazirali.

Ovim povodom oglasila se i gradska uprava i saopštila da se dogodio incident kada je patrola komunalne policije zatražila lični dokument od putnika, što je putnik odbio da uradi.

„Počeo je da viče i preti patroli smrću, uneo se komunalnom policajcu u lice, i dvaput ga udario pesnicom u grudi“, a drugog komunalnog policajca vređao na nacionalnoj osnovi, navodi se u saopštenju u kome se dodaje da je danas izvršen još jedan napad na pripadnike komunalne policije u Beogradu.