петак, 29 марта, 2024
DRUŠTVENE MREŽEIstaknutoVestiZdravlje

Zašto je vremenska prognoza Seke Aleksić najgledanija u Srbiji?

Foto: Screenshot / Twitter

Snimak koji pokazuje pravu istinu iza „blokiranih kola hitne pomoći“ sa protesta u Beogradu: Ovo treba da obiđe ceo svet

23.05.2023.  One Min Read Društvene Mreže

Jedna od situacija koja je obeležila proteste „Srbija protiv nasilja“ su kola hitne pomoći koje su građani na najbrži mogući način propuštali kroz masu, ali prorežimski mediji plasirali su malo drugačiju sliku.

Prethodnih dana, jedan od glavnih argumenata prorežimskih medija protiv protestanata skupa „Srbija protiv nasilja“, bilo je varvarsko ponašanje okupljenih građana i navodna „blokirana kola hitne pomoći“. Uz sve to priložili su fotografiju koja je nastala iz pažljivo biranog ugla, tako da se čini da su kola hitne pomoći zaista „zarobljena“ u masi, ali sada je isplivao video koji pokazuje pravu sliku stvari.

Uz komentar: „Video sa protesta na društvenim mrežama koji je obišao svet“, jedan korisnik Tvitera objavio je snimak protesta napravljen dronom, koji jasno demonstrira brzinu kojom su se ljudi sklanjali i ustupali prolaz kolima hitne pomoći.

I ovo nije jedini snimak tog tipa. Na društvenim mrežama zabeleženo je dosta momenata u kojima se građani bez problema pomeraju u stranu i prave prolaz za vozilo hitne pomoći, čak i uz pozdrave upućene od strane vozača.

Istina na kraju uvek izađe na videlo.