петак, 19 априла, 2024
vesti online

www.mobilnost.org lekovito bilje Jovanovic

Opozicija ne prihvata Pajtićev predlog

RTV: Dinar oslabio 0,2 odsto

Dinar oslabio 0,2 odsto

RTV
pre 6 sati
BEOGRAD – Dinar će danas oslabiti prema evru 0,2 odsto, uprkos tome što je Narodna banka Srbije juče intervenisala prodajom 10 miliona evra na međubankarskom deviznom tržištu, i zvanični srednji kurs iznosiće 121,8655 dinara za jedan evro, saopštila je NBS. Nacionalna valuta će premazajedničkoj… »

CIA mora da prekine da ruši i destabilizuje vlade

Danas
pre 12 sati
Specijalno u Danasu: Džefri D. Saks, profesor na Univerzitetu Kolumbija, o Bliskom istoku Gotovo sedam decenija su SAD i njihovi saveznici intervenisali (ili podržavali interno organizovane pučeve) kako bi svrgavali vlade koje nisu bile u dovoljnoj meri pod njihovom kontrolom. Sjedinjene Države,… »
B92: Opozicija ne prihvata Pajtićev predlog

Opozicija ne prihvata Pajtićev predlog

Danas
pre 11 sati
Demokratska stranka bi ostala usamljena ukoliko bi bojkotovala izbore * Đurišić predlaže obustavu izveštavanja o radu vlade dok se ne stvore uslovi za slobodno izveštavanje *Rašković Ivić: Izlazimo na izbore čak i ako uslovi ostanu ovako užasni. Beograd – – Demokratska stranka ostala bi usamljena… »

Svađe širom Evrope zbog sankcija Rusiji

Večernje novosti
pre 7 sati
Rukovodstvo Evropske unije je ovoga puta uspelo da produži sankcije Rusiji i da izdejstvuje jedinstvo svih 28 država članica zajednice, ali pitanje o tome koliko će dugo trajati antiruske mere izaziva u Evropi sve žešće rasprave. Rukovodstvo Evropske unije je ovoga puta uspelo da produži sankcije… »

Ekonomija SAD stabilna, globalna neizvesna

utorak, 22. decembar 2015
  • Irački vojnici na položajima u severnom Ramadiju.

    Iračka vojska u centru Ramadija

    Irački vojnici vode žestoke borbe sa ekstremistima Islamske države u centru Ramadija, u nastojanju da povrate kontrolu nad gradom koji je pao u ruke islamista pre sedam meseci.

  • Izbeglice i migranti na grčkom ostrvu Lezbos, 12. decembra 2015.

    Više od milion migranata došlo u Evropu 2015.

    Medjunarodna organizacija za migracije (IOM) saopštila je da je broj migranata i izbeglica koji su ušli u Evropu 2015. prevazišao cifru od million, što označava najveći takav priliv ljudi od kraja Drugog svetskog rata.

  • Vukašin Obradovic- Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS)

    NUNS: Vrhunac ponižavanja novinara

    Na medijskoj sceni Srbije u pojedinim medjima se objavljuju pretnje i pozivi na linč novinara, upozorio je danas predsednik NUNS-a Vukašin Obradović na okruglom stolu o pretnjama i pritiscima na medije.