среда, 24 априла, 2024
vesti online

Власник „Џез травела” купио аутобусе и остао без новца

Овако Горан Павловић правда то што је сто путника на путу ка Грчкој вратио кући и ускратио им одмор који су у целости платили
Аутор: Јелица Антељсреда, 04.07.2018. у 22:02

(Фото Џез травел)

Горан Павловић, директор туристичке агенције „Џез травел” која је отказала летовање путницима који тек што су кренули у Грчку, каже да је морао да заустави два аутобуса у Краљеву и Крагујевцу зато што су му, како тврди, грчки партнери озбиљно претили да неће дозволити туристима да уђу у собе, објавио је портал „Морава инфо”. Правдајући финансијске проблеме тиме што је, како је изјавио, „морао да купи нове аутобусе и допринесе стабилности агенције”, Павловић се осврнуо и на односе са грчким партнерима који су наводно били ригорозни.

– Каснили смо са плаћањем свих вила по хиљаду до две хиљаде евра, а пошто тих објеката има десетак, дошло се до дуга од око 15 до 20 хиљада евра који никако нисам могао да покријем. Био је договор да Грци приме госте, а да ја током недеље од нових прилива платим оно што им дугујем. Међутим, када су аутобуси кренули, након пола сата јавили су се грчки партнери и рекли да газде неће да приме госте, због чега сам морао да зауставим аутобусе – објаснио је Павловић. (POLITIKA)