субота, 20 априла, 2024
vesti online

Трамп: Поново ћемо изградити Еф-Би-Ај

KВАНТИКО – Срамота је шта се догодило са Федералним истражним бироом, њихово вођење истраге о мејловима Хилари Клинтон је било срамотно и зато обећавам да ћемо поново изградити Еф-Би-Ај, рекао је председник САД Доналд Трамп на академији за обуку Еф-Би-Ај у Квантику.

„Веома је тужно када погледате у та документа и видите како су водили истрагу, то је страшно, страшно срамотно, а има много љутих људи који то виде”, рекао је Трамп, преноси АП.

Трамп је и овом приликом поручио присутним новинарима да није било сарадње између његове кампање и Русије током америчких председничких избора 2016. године, нагласивши да објављена документа Еф-Би-Ај указују на то да је истрага Клинтонове била „намештена”.

Бела кућа је саопштила да обелодањена документа Еф-Би-Ај указују на „екстремну субјективност” руководстваЕф-Би-Ај према Трампу.

„Постоји екстремна субјективност против председника међу високим званичницима у Еф-Би-Ај, који су истраживали Хилари Клинтон”, рекао је заменик секретара за штампу Беле куће, Хоган Гидли. (Танјуг),(POLITIKA)