петак, 29 марта, 2024
vesti online

SEKSUALNI TERORIZAM U SRCU EU: Islamističko superoružje za pokoravanje Evrope

EU, a posebno Nemačka, su u velikoj dilemi. Postoje samo tri moguća odgovora u suočavanju sa seksualnim terorizmom koji je izbio u novogodišnjoj noći, od kojih će svaki garantovano samo podstaći suprotne političke snage

Novogodišnja proslava u Nemačkoj se pretvorila u noćnu moru užasnog seksualnog terorizma. Napad velikih razmera je izgleda planiran i koordiniran a široko rasprostranjen strah se ulio u populaciju i doveo do reakcije protiv vlasti. Hiper-liberalno-progresivne elita koja dominira nemačkom političkom scenom omogućila je ovaj napad na osnovu njihove slepe privrženosti ideologiji „ljudskih prava“, koji dogmatski predviđa da svaki ne-zapadni pojedinac koji žuri da uđe u EU je „izbeglica i žrtva“, koja automatski putem afirmativne akcije ima pravo na obezbeđene pravne i ekonomske povlastice.

Naravno, iza maske „ljudskih prava“ leži cinična potreba Nemačke za mladom, jeftinom, i neobrazovanom uveznom radnom snagom za potrebe neprekidnog privrednog rasta Nemačle, ali, velika većina zagovornika ideje „ljudskih prava“ pristalica u zemlji nije svesna ovog skrivenog cilja i iskreno veruje u nezvaničnu (mada institucionalizovanu) ideologiju svoje zemlje. S druge strane, sve više građana se budi iz ovog sna kojga je nametnula država i izlazi u znak protesta protiv vlasti, dok pojedine opozicione snage nažalost imaju fašističke i rasističke korene.

Foto: APFoto: AP

Sve u svemu, čini se da je „izbeglica“ kriza izuzetno uspešno ostvarila scenario destabilizacije EU iznutra, čiji je krajnji cilj da su sada skoro svi najjači politički akteri na kontinentu podložni pretnjama obojene revolucije. Nad Evropom sada visi Damoklov mač nekontrolisanog nasilja između građana i države, koji treba da uplaši najvažnije donosioce odluka u Evropi (Angela Merkel  kao glavnu među njima) i da ih ostavi u podređenosti od SAD.

Seksualni terorizam

Divljaštvo koje se dogodio u Kelnu u novogodišnjoj noći može se opisati kao ništa manje nego seksualni terorizam. Ova kovanica može biti šokantna za one koji je prvi put pročitaju, ali je ona zapravo jedini način da se precizno prikaže i sam događaj i njegovi skriveni motivi. Terorizam uvek ima za cilj da se meta toliko uplaši da je spremna da ispuni bilo koji zahtev agresora, a umesto ubijanja u ovom slučaju je korišćeno bezobzirno seksualno zlostavljanje.Mediji su na  kraju objavili da je u seksulanim napadima u Kelnu učestvovalo više od hiljadu tinejdžera i mladih ljudi sa Bliskog istoka i Severne Afrike Iako se i za njih koristi naziv „izbeglica“, nijednom istinskom izbeglici nikada ne bi palo na pamet da na ovakav način zloupotrebi gostoprimstvo domaćina koji radi sve što može da mi pomogne da započne novi život.

Samo bi pojedinci koji su u Nemačku stigli zbog pohlepe ili ideoloških ciljeva bi mogli da pomisle da počine ovakav zločin. Verski fanatici žele da od Evrope naprave novo bojno polje, a paravan „izbeglice“ i ujedno i žrtve je savršena prilika da se uvuku na kontinent i koriste neobuzdane evropske principe političke korektnosti kako bi uspeli da stvore šerijatske zone u zemljama domaćinima. Takva vehabijska gnezda bi se potom koristila da se stvore dodatne radikalne snage i služila kao odskočna dasku za pokretanje daljih terorističkih napada (bilo da su nasilnih ili seksualnih) u cilju proširenja dometa njihovih „urbanih kalifata“. U osnovi, oni planiraju presađivanje svoje taktike iz „Arapskog proleća“ u Evropu, sa svim pratećim krvoprolićem i destabilizacijom (Kurir)