петак, 19 априла, 2024
vesti online

KRENULO JE ?

Tužilaštvo pokrenulo predistražni postupak protiv generala Dikovića

Danas
pre 10 sati
Nova krivična prijava Fonda za humanitarno pravo protiv načelnika Generalštaba VS zbog navodne umešanosti u ratne zločine na Kosovu 1999. Protiv načelnika Generalštaba Vojske Srbije Ljubiše Dikovića i još tri lica u toku je predistražni postupak Tužilaštva za ratne zločine na osnovu krivične… »

Evroliga: Olimpijakos slavio u Istanbulu, Darušafaka iznenadila Makabi

Večernje novosti
pre 4 sata
Barselona je tek u završnici srušila otpor Lokomotive Kuban nanevši joj prvi poraz. Limož je kod kuće nadigrao milanski Armani. Olimpijakos je posle mnogo uzbuđenja, slavio u gostima protiv Efesa i preuzeo vođstvo u B grupi, Barselona je tek u završnici srušila otpor Lokomotive Kuban nanevši joj… »

Preminuo Fil Tejlor, bubnjar „Motorheda“

RTS
pre 4 sata
Bivši bubnjar hevi metal benda „Motorhed“ Fil Tejlor, poznat pod nadimkom „Prljava životinja“, umro je u 62. godini. Gitarista grupe Brzi Edi Klark objavio je na Fejsbuku da je Tejlor umro u sredu kasno uveče, ne navodeći uzrok smrti, osim da je on bio bolestan već neko vreme. Tejlor je svirao s… »
RTV: Pretežno sunčano, temperatura do 22 stepena

Pretežno sunčano, temperatura do 22 stepena

Novi magazin
pre 5 sati
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 16 do 22 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Ujutro će po kotlinama i dolinama biti magla koja će se ponegde u Vojvodini zadržati i tokom prepodneva, a najniža temperatura vazduha kretaće… »

Premijer: Zbog Rusije nismo dobili peticu

Večernje novosti pre 8 sati

Srbija bi u izveštaju Evropske komisije za spoljnu politiku dobila peticu, a ne trojku da nije naših odnosa sa Rusijom, izjavio je srpski premijer Aleksandar Vučić za Sputnjik. Da nije naših odnosa sa Rusijom, u izveštaju Evropske komisije… »

Jača diplomatska aktivnost Srbije zbog Prištine

B92 pre 6 sati

B92: Jača diplomatska aktivnost Srbije zbog Prištine

Premijer Aleksandar Vučić i srpska delegacija intezivirali su diplomatske aktivnosti kako bi EU reagovala na to što Priština krši Briselski sporazum, piše Blic. Prema recima sagovornika beogradskog lista u Vladi, napuštanje briselskog… »

Rihard Plavka, češki lekar: Kako smanjiti smrtnost beba u Srbiji

Blic pre 10 sati

Univerzitetska dečja klinika u Tiršovoj ulici i Klinika za neonatologiju biće spojene u jednu, po modelu češkog lekara Riharda Plavke, saznaje „Blic“. Ovo će biti prvi korak u formiranju pet neonatalnih centara koji uključuju tri… »

Kako da se snađete u „trojci“

Radio 021 pre 5 sati

Pre seksualnog eksperimentisanja sa još jednom osobom, famozne trojke, potrebno je znati nekoliko stvari. Seksualno angažovanje sa još jednom osobom velika je stvar za oba partnera. Ukoliko se obe dame fokusiraju na jedinog prisutnog… »

Kad ti rat uzme troje dece…

Vesti online
pre 4 sata

Vučić udario na razum i čast

Vesti online
pre 19 minuta

Sindikati podržavaju povećanje plata zaposlenima

Blic pre 5 sati

Sindikati zaposlenih u socijalnoj zaštiti pohvalili su napore Vlade Srbije da se plate zaposlenih u toj oblasti povećaju i da imaju isti tretman kao zaposleni u drugim oblastima. „Podržavamo inicijativu predsednika Vlade Aleksandra Vučića… »

Dve prestižne nagrade za Fly Fly Travel u samo mesec dana

Blic pre 5 sati

Fly Fly Travel, nedavno dobitnik nagrade „Brand Leader Award 2015“ za najbolju turističku agenciju jugoistočne Evrope u oblasti prodaje avio karata, ponovo je ovenčan prestižnim priznanjem. Ovoga puta to je „Zlatno turističko srce“ za… »

REKORDER Stefan Jović ispisao istoriju Evrolige sa 19 asistencija! /VIDEO/ Video

Blic sport pre 6 sati

Košarkaš Crvena zvezde Stefan Jović je sa 19 asistencija protiv Bajerna oborio evroligaški rekord. Prethodni rekord sa 15 držao je Džon Linehan iz Nansija od 3. novembra 2011. godine, a Jović je odlično proigravao za ulazak u istoriju…. »

Srbija među šest kandidata za domaćina kvalifikacionog turnira za Rio

Blic sport pre 9 sati

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) objavila je šest potencijalnih organizatora kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre u Riju 2016. godine, među kojima je i Srbija. Za domaćina turnira prvobitno se prijavilo 10 zemalja,… »

Kandidat za predsednika SAD: Obarao bih ruske avione u Siriji

Blic pre 5 sati

Jedan od republikanskih kandidata za predsednika SAD, senator Lindzi Grejam, izjavio je da bi obarao ruske vojne avione u Siriji zato što, navodno, osim terorista Islamske države ciljaju i borce sirijske opozicije koje podržava Amerika…. »

Lideri EU skupljaju tri miljarde evra za Tursku

Blic pre 7 sati

Lideri zemalja Evropske unije skupljaju tri milijarde evra koji je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan tražio za zbrinjavanje preko dva miliona izbeglica, prenosi “Gardijan”. Dejvid Kameron (u sredini) Premijer Velike Britanije Dejvid… »

Notar zaradi pola miliona mesečno

Politika pre 8 sati

Priča se kako notari „zgrću milione”. To je istina samo za neke od njih. Statistički podaci upućuju na prosečnu mesečnu dobit od pola miliona dinara po jednom notaru. Neki, međutim, posluju na nuli, dok su drugi „dobri” i ostvare po… »

Prebacivanje Buhe u pritvor OZ Beograd

RTV pre 19 minuta

RTV: Prebacivanje Buhe u pritvor OZ Beograd

BEOGRAD – Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv nekadašnjeg svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta kojim ga tereti za četiri krivična dela. Buha će zbog toga danas, kada mu ističe jednogodišnja kazna… »