петак, 19 априла, 2024
vesti online

Jovanović naveo četiri datuma doktoriranja

Vladan Kutlešić novi rektor Megatrenda

Danas pre 9 minuta

Mića Jovanović juče održao sastanke sa zaposlenima i studentima svog univerziteta
Beograd – Profesor Vladan Kutlešić izabran je juče za novog rektora Megatrend univerziteta, nakon što je Mića Jovanović podneo ostavku na tu funkciju. Jovanović je blizu odluke da se potpuno povuče sa Univerziteta, čak iako… »

Mića Jovanović studentima: „Premijer stoji iza Megatrenda“. Vučićev kabinet: „Možda su pogrešno čuli prezime“

Blic pre 2 sata

Mića Jovanović,osramoćeni rektor Megatrend univerziteta koji je uhvaćen u lažima u vezi sa nepostojećim doktoratom u Londonu, danas je u amfiteatru prepunom studenata poručio da Megatrendu niko ništa ne može, jer „Vučić lično stoji iza ovog fakulteta“.
U kabinetu Aleksandra Vučića za „Blic“ navode da je premijer rekao sve što je imao na temu Megatrenda. – Možda su pogrešno čuli prezime. Sa druge strane, ako je Mića Jovanović drugačije protumačio reči premijera u emisiji „Stav… »

EKSKLUZIVNO: Mića Jovanović tvrdio da je doktor još 1988. godine

Pravda pre 4 sata

BEOGRAD – Vlasnik i doskorašnji rektor Megatrenda Mića Jovanović predstavljao se kao doktor još 1988. godine, utvrdili su novinari Pravde pretražujući arhivu „Borba“. Članci koje smo otkrili iz 1988. godine pokazuju da se Jovanović u javnosti predstavljao kao doktor godinu dana pre nego što je, prema svojim tvrdnjama iznetim u emisijama „Teška reč“ i „Ćirilica“, doktorirao u Londonu.
dr Mića Jovanović davne 1988 (Foto: Pravda) Naime, Jovanović u zadnja dva dana tvrdi da je reč o nesporazumu i da je on doktorirao 1989. godine, a ne 1983. kako je do sada stajalo u njegovoj biografiji. Međutim, dokazi koji su… »

Mića Jovanović: Što je više kleveta i laži, to nam je Megatrend miliji i draži! (FOTO)

Telegraf pre 4 sata

– Megatrend ima veliku podršku predsednika Vlade, a iza nas, kao eminentnog privatnog Univerziteta, stoji sam politički vrh – tvrdi dojučerašnji rektor ovog univerziteta
– Megatrend ima veliku podršku predsednika Vlade, a iza nas, kao eminentnog privatnog Univerziteta, stoji sam politički vrh – tvrdi dojučerašnji rektor ovog univerziteta Kako bi smirio uznemirene studente, nekadašnji rektor… »

Logika privatizacije

Politika pre 6 sati

Šta ste tražili, to ste i dobili – prokomentarisao je Ivica Dačić aferu oko privatnog Megatrend univerziteta –xteli ste privatnu svojinu i sad imate privatne fakultete. Doduše, i naš bivši ministar prosvete radi na tom fakultetu, pa je mogao izbliza da zna šta je dobijeno, ali se na to nije… »

Jovanović naveo četiri datuma doktoriranja

Politika pre 11 sati

Ministar prosvete dr Srđan Verbić rekao je juče da je Mića Jovanović, nekadašnji rektor Megatrenda, potvrdio da nema doktorat Londonske škole ekonomije i političkih nauka iz 1983. godine i da studenti ovog najvećeg privatnog univerziteta zbog čitave ove afere ne bi trebalo da snose posledice…. »

“Mića Jovanović dao Samizdatu 600.000, a ne 1,2 miliona dinara“

Vesti online pre 12 sati

Urednik informativnog programa B92 i direktor izdavačke kuće Samizdat Veran Matić izjavio je danas da je Megatrend univerzitet pomogao izdanja Samizdata sa 600.000 dinara, a ne sa 1,2 miliona, kako to tvrdi vlasnik Megatrenda Mića Jovanović, koga je optužio za diskreditovanje neistinama.
„B92 i Samizdat su dva odvojena privredna društva i međusobno ne utiču niti imaju načina da jedna drugoj utiču na rad i odlučivanje. Megatrend i Samizdat su u oktobru 2013. zaključili ugovor na osnovu koga je Megatrend… »

Sve laži koje je Mića Jovanović rekao proteklih par dana

24 Sata pre 13 sati

Bivši rektor i aktuelni vlasnik privatnog univerziteta Megatrend Mića Jovanović svakim se danom sve više zapliće u sopstvene laži, piše Blic.
Nizbrdo je krenulo kad je Mića Jovanović nespretno branio svog doktoranda, a sadašnjeg ministra policije Nebojšu Stefanovića. Uvredio je trojicu doktora nauka nazivajući ih „đačićima koji nisu imali pametnija posla“ već da… »

Video pun vulgarnosti: Evo kako je dr Mića Jovanović radio na svom doktoratu (18+) (VIDEO)

24 Sata pre 1 dan

Šokantan video snimak na kojem se vidi deo „naučnog usavršavanja“ Miće Jovanovića, osramoćenog rektora Univerziteta „Megatrend“ koji je ovih dana nekoliko puta uhvaćen u laži u vezi sa svojim nepostojećim doktoratom iz Londona, objavila je danas na Jujtjubu televizija Hepi.
Da se zaključiti da je ovo famozni snimak „konsultacija“ Jovanovića sa engleskim profesorom Stivenom Vudom, kojeg je osramoćeni rektor „Megatrenda“ kao krunski dokaz doneo sinoć na TV Pink, ali je odbio da ga pusti. Opširnije na… »

Jovanovićevi podaci potvrda da nema doktorat

Beta pre 1 dan

RTV: Verbić: Možda i komisija za doktorat ministra Stefanovića

BEOGRAD, 16. juna 2014. (Beta) – Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Srdjan Verbić izjavio je u ponedeljak da su podaci koje je bivši rektor Megatrend univerziteta Mića Jovanović izneo o svom doktoratu potvrdili da on zapravo nema doktorat stečen navodno u Londonu 1983. godine…. »