петак, 19 априла, 2024
vesti online

INCIDENT U OBRENOVCU Migranti napali majku troje dece, pokušali da joj otmu bebu!

Anu Blažić, mladu majku iz Obrenovca, juče je oko 19 sati u Nemanjinoj ulici u Obrenovcu napala nekolicina migranta, a po rečima njenog brata, azilanti su pokušali da joj otmu kolica sa bebom.

200 migranata je pre nekoliko dana preseljeno u kasarnu u Obrenovac

Foto: Marko Đurica / RAS Srbija200 migranata je pre nekoliko dana preseljeno u kasarnu u Obrenovac

– Moja sestra se šetala sa svojom bebom i dvoje moje dece, sinom od osam i ćerkom od pet. U Nemanjinoj ulici su je napali azilanti, pokušali su da joj otmu kolica, ali je nekako uspela da se odbrani od njih. Jedan čovek, koji je bio tu u blizini, pomogao joj je da ih otera – izjavio je brat napadnute žene, Predgrag Velimirović za lokalnu televiziju.

On je dodao da su njegova deca bila veoma uzrujana nakon obog incidenta i da se plaše da izađu iz kuće. Slučaj je prijavljen policiji.

– Inscident se odigrao ispred menjačnice koja je pokrivena video nadzorom i policija i tužilaštvo su juče tražili snimak od vlasnika. Istraga će pokazati šta se tu zaista desilo i mi očekujemo njihovu brzu reakciju. Duboko smo razočarani postupkom ovih ljudi. Sve i da su je samo udarili, da nisu pokušali da joj uzmu dete, nedopustivo je ovako uzvratiti na gostoprimstvo Obrenovčana, koji su ih, jer nemaju gde, primili u svoj grad kada je napolju bilo -15 stepeni – rekao je predsednik ove opštine Miroslav Čučković.(Blic)