четвртак, 28 марта, 2024
DRUŠTVENE MREŽEEU-INTEGRACIJEIstaknutoVesti

Ludilo

Foto: Printscreen/Informer, Vesna Lalić/Nova.rs

Kao i tokom prethodnog skupa u Beogradu, deo prorežimskih medija pokušao je pošalje lažnu sliku sa današnjih protesta u prestonici. U njihovoj vesti na protestu vidi se svega nekoliko desetina građana, dok je u ovom trenutku na ulicama glavnog grada nekoliko desetina hiljada ljudi. Zbog toga, ako stvarno želite da se informišete, nastavite da pratite Nova.rs.

„Uprkos slabom odzivu, deo opozicije rešio je ipak da održi najavljeni skup u centru Beograda, pa su građani izloženi torturi. Najavljeni skup opozicije održava se, ali uz izuzetno slab odziv. To pokazuju i snimci sa Trga Nikole Pašića, gde pedesetak političkih lešinara maltretira građane prestonice“, navodi se u objavi Informera.

Svima je jasno da je u pitanju netačna vest i nepravovremeno informisanje javnosti.

 

 

A, evo o čemu se radi. Ovaj broj građana fotografisan je u 17.40, kada protest nije ni počeo. Zbog toga je bio taj „navodni“, mali odziv.

Budući da je naš posao da pravovremeno informišemo javnost i građana o tome šta se dešava u zemlji svakog trenutka, sada ćemo vam prikazati fotografije sa protesta kakav zaista jeste.

Ovako Beograd danas izgleda, a ne kao na početku vesti. Onako kako je izvestio Informer:  

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Sve informacije sa današnjeg protesta čitajte u lajv blogu na Nova.rs.

Bonus video: Pred početak, iz Bulevara kralja Aleksandra, reka ljudi