петак, 14 јуна, 2024
vesti online

YAHOO MESSENGER

YAHOO MESSENGER

Pogledajte kako možete da zaradite na akcijama Yahoo-a sa besplatnih 50 evra

Gde investirati pre 2 dana

Poslednjih nekoliko godina su bile veoma turbulentne za Yahoo. Uz mnoštvo reorganizacija ova kompanija nije uspevala da pronađe prave ljude i načine da stabilizuje svoje poslovanje i učešće na tržištu, a Marissa Mayer, aktuelni CEO kompanije, najčešće je bila okrivljivana za to.
Međutim i pored toga što Yahoo nije poslovao previše uspešno kao internet kompanija, njegove akcije su porasle. Od kada je Marissa Mayer 2012. godine došla na čelo kompanije, cena akcija se više nego udvostručila, sa 15 dolara na… »

Vraća se Yahoo Messenger

Mondo pre 5 dana

Nekada vrlo popularna aplikacija dobila je potpuno novi izgled.
Kompanija Yahoo konačno je predstavila nove verzije redizajniranih aplikacija za dopisivanje sa nekim potpuno novim opcijama. Nova verzija Yahoo Messenger aplikacije pored već poznatih opcija donosi integraciju sa Flickr, Tumblr… »

Stigao Yahoo Messenger: On je nova konkurencija WhatsAppu i Viberu (FOTO)

Telegraf pre 5 dana

Yahoo Messenger dostupan je za Android i iOS, a ova aplikacija je pokupila sve najbolje od svojih rivala
Yahoo je platformu za dopisivanje lansirao još 1998. godine, a tek je sada izbacio novu mobilnu Yahoo Messenger aplikaciju. EVO KO JE NAJTRAŽENIJI NA INTERNETU U 2015: Iznenadićete se ko je na prvom mestu! Yahoo Messenger… »

Yahoo lansirao mobilnu aplikaciju za dopisivanje

 

Yahoo neće prodati udeo u Alibabi

BizLife pre 18 sati

Iako razmatra prodaju svog temeljnog internet poslovanja, Yahoo neće prodavati udeo u Alibabi, objavio je CNBC, prenosi Seebiz.
Iako razmatra prodaju svog temeljnog internet poslovanja, Yahoo neće prodavati udeo u Alibabi, objavio je CNBC, prenosi Seebiz. To je ozbiljan udarac za planove Marisse Meyer koja je želela prodati udeo u kineskom internet divu… »

Yahoo lansirao mobilnu aplikaciju za dopisivanje

Radio 021 pre 1 dan

Kompanija „Yahoo“ predstavila je svoju aplikaciju za dopisivanje „Yahoo Messenger“ za koju se smatra da će predstavljati konkurenciju WhatsApp-u i Viberu. Iako poprilično kasni sa predstavljanjem svoje mobilne aplikacije, stručnjaci smatraju da ona neće loše proći, jer veliki broj ljudi i dalje… »