четвртак, 20 јуна, 2024
vesti online

STRAVA I UŽAS Muž joj odgrizao nos i pojeo!

Kineska policija traga za monstrumom koji je svojoj supruzi odgrizao nos i pojeo ga!

Kina: Muž ženi odsekao nos i pojeo ga

Kina: Muž ženi odsekao nos i pojeo ga, Foto: Printscreen

Žrtva, gospođa Jang kaže da joj je muž odgrizao veći deo nosa i progutao ga, a sve zbog toga što mu nije odgovorila na telefonski poziv. Stravičan zločin se dogodio u Šandongu, gradu na istoku Kine. Nsrećna žena je radila noćnu smenu, a muž ju je pozvao u dva sata ujutru.

Nakon što mu se nije javila usledio je krvavi napad. Monstrum se pojavio kod žene na poslu i odgrizao joj nos koji je potom progutao, prenose kineski mediji.

“Pitao me je zašto se nisam javila na telefon kada me je zvao. I sledeće čega se sećam jeste da me je pribio uz zid i u jednom ugrizu otkinuo i pojeo mi nos”, rekla je nesrećna žena.
Doktori tvrde da je gospođa Jang ostala bez većeg dela nosa i da su potrebne brojne operacije kako bi njen nos ponovo normalno funkcionisao. Žrtva će morati da sačeka tri meseca pre nego što počne sa rekonstruktivnim operacijama.

Ona i njen suprug su pre venčanja bili u braku. Muž iz prvog braka ima dvoje dece. Nakon što su dobili dete monstrum je postao nasilan. Žrtva kaže da joj je nasilnik tražio da prodaju dete kako bi on mogao da izdržava unučiće koje je dobio od dece iz prvog braka. (ALO)