четвртак, 28 марта, 2024
vesti online

Protiv prodaje aerodroma ,,Nikola Tesla“i promene imena u „Sulejman Veličanstveni“

BEOGRAD – Vlada Aleksandra Vučića se nalazi u pregovorima sa turskom kompanijom TAV erports holding, oko prodaje aerodroma „Nikola Tesla“.  Srpska liga najoštrije osuđuje ovakve poteze vlasti i upozorava javnost da Aleksandar Vučić vrši rasprodaju dobara koja su stvarale generacije, deklarisanim neprijateljima srpskog naroda i naših vernih saveznika Rusa – saopštila je danas Srpska liga i Koalicija „Rodoljubi“.

Prvi čovek Srpske lige - Aleksandar Đurđev (Foto: Mc.rs)

Oni su u svom saopštenju postavili pitanje „da li nam se to opet smeši 500 godina ropstva gde će Srbi plaćati zulum svojim radom?“

– Vlada Srbije ne sumnjivo pokušava da iskoristi sluđenost naroda i svih stranačkih lidera najavljenim izborima i da pri tom nesmetano prodaje preostalo državno vlasništvo. Da li će gradonačelnik Beograda Siniša Mali kupiti nove apartmane i u Turskoj, posle Bugarske? Da li će Vlada i u ovom poslu raditi na štetu građana kao što je radila i radi poslujući sa Etihadom? Da li će ponovo građani Srbije strancima dati poklon od 100 miliona evra a za uzvrat dobiti 100 miliona evra kredita? Srpska liga i Koalicija Rodoljubi poziva Vladu i premijera Vučića da obustavi prodaju aerodroma Nikola Tesla i poručuje da ni Sulejman Veličanstveni ni Mehmed Osvajač u Srbiju nisu dobrodošli – saopštavaju oni. (Pravda)