уторак, 23 априла, 2024
vesti online

PRINUDNA NAPLATA Dugovi će se odbijati od plate

Vesti dana »

U nevremenu u Beogradu dvoje povredjenih

Beta
pre 7 sati
BEOGRAD, 23. avgusta 2014. (Beta) – Dve osobe su lakše povredjene u olujnom nevremenu u subotu uveče u beogradskim opštinama Grocka, Voždovac i Rakovica gde je palo nekoliko stabala i oštećeno više putničkih vozila, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. Nevreme praćeno gradom… »

BUNA: Španski seljaci spalili zastavu EU zbog ruskih sankcija

Press
pre 8 sati
Sindikat koji zastupa katalonske uzgajivače žitarica i stoke organizovao je protest zahtevajući od Evropske unije kompenzaciju zbog gubitaka nastalih kao rezultat sankcija prema Rusiji i ruskih protivmera prema EU. Sindikat koji zastupa katalonske uzgajivače žitarica i stoke organizovao je protest… »

PRINUDNA NAPLATA Dugovi će se odbijati od plate

Večernje novosti
pre 10 sati
Na adrese najpre stižu upozorenja, a ako se ne plati „na udaru“ će se naći i penzije, štednja… OD trenutka kada izvršitelji prvi put kontaktiraju sa neplatišima, potrošači imaju najviše mesec dana da poplaćaju dugove za struju ili im preti – zaplena imovine. Privatni izvršitelji krenuće od… »

Oproštaj Milijaša od dresa Zvezde

Vesti online
pre 8 sati
Utakmica protiv Vojvodine u Novom Sadu bila je poslednja u dresu Crvene zvezde za kapitena Nenada Milijaša koji karijeru nastavlja u redovima turskog drugoligaša Manise. Po zavšetku utakmice, saigrači su podigli na ramena kapitena, koji je dobio ovacije navijača Crvene zvezde u Novom Sadu. „Milijaš… »

SPC ne odustaje od prenosa Tesline urne u Hram

Novi magazin pre 8 sati

Država i Srpska pravoslavna crkva nisu odustale od prenosa posmrtnih ostataka Nikole Tesle u portu Hrama Svetog Save. Tačan datum ceremonije otkrivanja spomenika i polaganja urne u njegovo postolje zasada nije poznat, ali u toku je… »

Bez afera, uz malo medijske pažnje, do mnogo uspeha

Politika pre 9 sati

Budžeti Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i dva naša najveća fudbalska kluba, Crvene zvezde i Partizana, u prethodnih nekoliko godina bili su približno isti. Kretali su se, uglavnom, oko 10 miliona evra godišnje. A znamo kako naša… »