петак, 14 јуна, 2024
vesti online

POLEMIKA U SKUPŠTINI General Lazarević – zločin i herojstvo

POLEMIKA U SKUPŠTINI General Lazarević – zločin i herojstvo

Autor: Tanjug | 04.12.2015. 15:55

Poslanici DS izrazili su danas nezadovoljstvo zbog načina na koji je u Srbiji dočekan general Vladimir Lazarević, na šta su reagovali naprednjaci poručivši da je on svoj dug odužio, da je slobodan čovek i da ne razumeju zašto bi neko okretao glavu od njega.

Skupština Srbije ParlamentSkupština Srbije, Foto: Vesna Lalić

Lazarević je juče pušten na slobodu iz zatvora Haškog tribunala, gde je izdržao dve trećine kazne, a po dolasku na niški aerodrom rekao je da je osuđen bez dokaza i da je preživeo

Opširnije…

Gordana Čomić O Napadu Na Oliveru Kovačević

Gordana Čomić O Napadu Na Oliveru Kovačević: Ćuti i kuš, to je poruka svima nama!

Kurir
pre 1 sat
BEOGRAD – Poslanica DS-a Gordana Čomić smatra da su izjave na račun urednice RTS-a Olivere Kovačević pokušaj da ućutkaju mediji i uguši sloboda govora. „To je poruka svima nama: ‘Ćut i kuš’, ali ne deluje. Izjava Olivere Kovačević je njeno pravo, čak je i njen posao da istražuje o čemu se tu radi“,… »

POKOLJ U KAIRU: Bomba u noćnom klubu, 16 mrtvih

Mondo
pre 3 sata
Najmanje 16 ljudi je ubijeno u napadu „Molotovljevim koktelom“ u noćnom klubu u Kairu, javljaju lokalni izvori. Neidentifikovani napadači pod maskama napali su bombama i „Molotovljevim koktelima“ noćni klub u Kairu i pritom ubili najmanje 16 ljudi, prenosi Sputnjik njuz portal Alyoum Alsabea…. »

Lavrov: Rusija i Srbija bile i ostaju saveznici

Beta
pre 53 minuta
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da je Rusija zadovoljna razvojem odnosa sa Srbijom koji, kako je rekao, nisu opterećeni restriktivnim merama i politizacijom. “Odnosi izmedju nas nisu opterećeni bilo kakvim izpolitiziranimm razmišljanjima, pokušajima da se uvode neke… »

Opširnije…