среда, 24 априла, 2024
vesti online

Odrzan tihi protest zbog prestanka emitovanja Utiska nedelje

Politika

Bećković: Vučić ima opsesiju uređivanja medija

Akter pre 9 minuta

Voditeljka emisije „Utisak nedelje“ Olja Bećković optužila je danas premijera Srbije Aleksandra Vučića da ima „opsesiju uređivanja medija“ Ona je rekla i da je umislio da njena emisija predstavlja „front protiv njega“. Ona je u emisiji… »

AKS traži da se hitno oglasi Ustavni sud Srbije

Beta pre 4 sata

BEOGRAD, 29. septembra 2014. (Beta) – Advokatska komora Srbije (AKS) zatražila je od Ustavnog suda da po hitnom postupku stavi na dnevni red inicijative koje su advokati podneli za ocenu ustavnosti pet zakona. Advokati od Ustavnog suda… »

Odrzan tihi protest zbog prestanka emitovanja Utiska nedelje

Beta pre 9 sati

BEOGRAD, 28. septembra 2014. (Beta) – Ispred televizije B 92 u nedelju uveče je održan protest zbog prestanka emitovanja emisije „Utisak nedelje“, koja je na toj televiziji emitovana u prethodnih 12 godina. Skupu, na koji je pozvalo… »

Vučićev brat da se javi zaštitniku građana

Mondo pre 7 sati

RTS: Janković: Andrej Vučić može da mi se obrati

Zaštitnik građana Saša Janković izjavio je da brat premijera Srbije Andrej Vučić, koji je pretučen u incidentu sa Žandarmerijom na Paradi ponosa, može da mu se obrati ukoliko smatra da su mu ugrožena prava. Rano je, kaže, da komentariše… »

Azerbejdžanci rade kao sat

Dnevnik pre 1 sat

RTS: Kontrola putara iz vazduha

Gradnja Koridora 11 od Ljiga do Preljine, gde rade Azerbejdžanci sa domaćim firmama, odvija se po planu i ta deonica će biti završena, kao što je i najavljeno, najkasnije u avgustu 2016, izjavila je danas potpredsednik vlade i ministarka… »

Evro 118,8194 dinara

Beta pre 14 sati

B92: Dinar oslabio, skoro pa 119

BEOGRAD, 29. septembra 2014. (Beta) – Dinar je u ponedeljak oslabio za 0,1 odsto prema evru i zvanični srednji kurs je 118,8194 dinara za evro. Dinar je ove godine bio najjači 1. januara, kada je jedan evro koštao 114,6421 dinara, a… »

Srpske odbojkašice stigle u Veronu, slede novi izazovi!

Sportske.net pre 1 sat

B92: Srbija sa SAD, Rusijom, Holandijom

Posle odličnih igara u prvoj fazi takmičenja u Trstu, naše najbolje odbojkašice su se preselile u Veronu, gde će susretom sa Holanđankama započeti drugu fazu na Svetskom prvenstvu u Italiji. Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije… »

Partizan na Ritas i Hapoel

e-Novine pre 6 sati

B92: EK: Partizan, Ritas, Banvit, Hapoel

Evrokup. Novu sezonu u Evrokupu obeležiće, pre svega izmenjen format takmičenja. Klubovi, njih 36 podeljeni su u Zapadnu i Istočnu konferenciju gde će, u okviru grupe E svoj put do naredne faze potražiti srbijanski šampion, Partizan. Uz… »

Hong Kong: Demonstranti se ne razilaze

Slobodna Evropa pre 5 sati

Nekoliko hiljada demonstranata koji se zalažu za veća demokratska prava i dalje se nalaze na ulicama Hong Konga i ignorišu pozive da se raziđu. Oni su ostali na ulicama preko noći, nakon što je policija juče upotrebila suzavac i palice u… »

Japan: Obustavljena akcija spasavanja oko vulkana

Mondo pre 10 sati

Strahuje se da je broj žrtava u erupciji vulkana Ontake u Japanu, koji je iznenada proradio proteklog vikenda dok je planina bila puna šetača i izletnika, dostigao 36, Potraga je danas obustavljena zbog straha od rasta nivoa otrovnih… »

Automobilom sletela u reku

RTS pre 1 sat

Ronioci Žandarmerije pretražuju teren na Dunavu, na potezu između Beočina i Futoga, gde je pre podne starija žena automobilom sa skele uletela u Dunav. Žena čiji indentitet nije objavljen, ukrcala se na skelu u Beočinu sa automobilom… »

Bivši funkcioneri optuženi za odavanje tajni Šariću

Beta pre 6 sati

BEOGRAD, 29. septembra 2014. (Beta) – Tužilaštvo za organizovani kriminal podnelo je optužni predlog protiv bivšeg šefa Kabineta ministra unutrašnjih poslova Srbije Branka Lazarevića koji se tereti za odavanje službenih tajni grupi narko… »

Mali potvrdio da mu je pretučen brat

Blic
pre 3 sata

još 9 povezanih »